1 + 1 Gratis op Bedtextiel, Badtextiel en Plaids bij WoonQ

BewarenBewaardRemoved 0
WoonQ.nl
Deal likes+211
1 + 1 Gratis Naar deal
Deal likes+211
1 + 1 Gratis Naar deal

1 + 1 Gratis op Bedtextiel, Badtextiel en Plaids bij WoonQ. Bekijk hier de bescikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere woonartikelen.

1+1 gratis bedtextiel kopen met 100% kwaliteitsgarantie

We beloven 100% kwaliteitsgarantie; een goede of vaak zelfs uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We houden daar dus rekening mee met onze inkoop en samenwerkingen, zo ook bij het bedtextiel. Nu dus 1+1 gratis kwaliteit voor al de bedden in jullie huis. Meerdere dekbedovertrekken, handig voor de voorraad of om niet telkens meteen te hoeven wassen. Meteen kussens voor twee personen en nog 2 reserves achter de hand, of leg de andere op het logeerbed. Bedtextiel 1+1 levert letterlijk en figuurlijk een hoop op. Het geldt voor vrijwel al ons beddengoed, alleen matrassen zijn uitgezonderd van deze 1+1 bedtextiel actie. Je shopt dus wél:

• Dekbedden
• Dekbedovertrekken
• Moltons
• Hoeslakens
• Matrasbeschermers
• Kussens
• Kussenslopen

Een voorraadje moltons, hoeslakens en dekbedovertrekken is altijd fijn. Het is hygiënisch om ze tijdig te vervangen zodra er vlekken ontstaan zijn en bovendien moet je het soms meteen wassen. Als er bloed op zit, bijvoorbeeld, of als er veel zweet in getrokken is. Altijd eenvoudig een schoon exemplaar beschikbaar hebben is dan ideaal. Dat geldt trouwens evengoed voor kussenslopen. Ook daar gebeurt van alles mee tijdens het slapen. Profiteer dus op jouw manier van deze 1+1 bedtextiel actie. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje.

handdoeken nodig? ook 1+1 gratis badtextiel!

Behalve voor in de slaapkamer hebben we ook een 1+1 actie voor badkameritems. Zijn je huidige handdoeken bijna schuurpapier geworden, dan is dit het moment om via WoonQ nieuwe aan te schaffen. Je betaalt er immers een en krijgt er vervolgens twee, of betaal er twee en leg meteen een stapel van vier zachte, frisse handdoeken neer. Ons badtextiel is:

• van (100%) kwalitatief katoen
• goed absorberend
• sneldrogend
• zacht
• sterk

Bij diverse van onze handdoeken heb je keuze uit meerdere kleuren en tinten, zoals grijs, groen, blauw, crème en rood. Uiteraard vind je antraciet/zwart of wit ook terug als opties.

washandjes en gastendoekjes 1+1

Gebruik je ook regelmatig washandjes? Nog beter! Ook die kun je nu lekker ruim inslaan, evenals gastendoekjes. Die laatste is een manier om toiletbezoek hygiënischer te laten verlopen en om iedereen in huis en gasten een luxer gevoel te geven. Eén handdoek betekent meestal dat er meerdere gasten zijn die het moeten doen met een al kletsnatte handdoek. Dat voelt onprettig, voor sommigen zelfs vies, maar is ook nog eens weinig effectief, natuurlijk. Via 1+1 gratis gastendoekjes sla je bij WoonQ nu voordelig dit badtextiel in. Dan kun je een flinke stapel neerleggen op het toilet en in de badkamer. Iedereen waant zich in een hotel!

DealsTracker
Logo