Verlopen

10% Korting Entreeticket Het Amsterdamse Winterparadijs voor €17,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 3
Tripper
Deal likes+355
€17,50 €19,50 Naar deal
Deal likes+355
€17,50 €19,50 Naar deal

10% Korting Entreeticket Het Amsterdamse Winterparadijs voor €17,50 bij Tripper. Normaal €19,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Geniet van de ultieme winterbeleving bij Het Amsterdamse Winterparadijs in RAI Amsterdam van 14 t/m 30 december 2023. Doe mee aan winterse activiteiten en geniet van optredes van diverse artiesten!

Wat te verwachten

 • Entreeticket Het Amsterdamse Winterparadijs (t.w.v. €19,50 – €30,50)
 • Gratis toegang voor kinderen tot 1 jaar
 • Met als hoogtepunt een nieuwe magische wereld waar de eerste glinster schittert: ‘het Lichtjesparadijs’
 • Geniet van unieke attracties, schaatsen, winterse hapjes en drankjes en maar liefst 4400 m2 aan ijspret
 • Zing en dans mee met jouw favoriete artiesten, waaronder Emma Heesters, Tino Martin, Flemming en vele anderen! 
 • Het perfecte uitje in de kerstvakantie met het gezin of met vrienden

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag en aankomsttijd
 • Te bezoeken van 14 december t/m 30 december 2023
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Let op! De prijzen die worden getoond in de kalender zijn vanaf prijzen
 • Je mag je eigen schaatsen meenemen, mits je geen schaatsen met scherpe punten hebt (b.v. noren). Er zijn gratis schaatsen beschikbaar bij de schaatsbaan. Let op! Het is verplicht om ook handschoenen te dragen op de schaatsbaan
 • Let op! Het Amsterdamse Winterparadijs is een pin only event. Een betaalpas kun je daar voor €1 aanschaffen. Hier kun je contant geld op storten

Meer informatie

Dit jaar kunnen we 17 dagen lang genieten van de ultieme winterbeleving. Het Amsterdamse Winterparadijs opent de poorten naar een nog groter en magischer Winterparadijs van donderdag 14 december t/m zaterdag 30 december 2023.

Kom langs op het grootste en gezelligste winterevenement van Nederland. Van een sneeuwparadijs tot aan een muziekpodium en van een groot aanbod aan winterse activiteiten tot aan de gezelligste après-ski van de lage landen.

Het Amsterdamse Winterparadijs is natuurlijk niet compleet zonder muziek! Dit jaar kun je genieten van liveshows van onder andere Zoë Tauran, Flemming, Jeroen van der Boom, Tino Martin, Xander de Buisonjé, Joël Borelli en vele anderen.

Ze voegen deze editie een heleboel activiteiten toe, met als hoogtepunt een nieuwe magische wereld waar de eerste glinster schittert: het Lichtjesparadijs. Ga op avontuur langs prachtige lichtsculpturen en duizenden fonkelende lichtjes. Dompel je onder in een oceaan van lichtjes en vlieg door een jungle van schittering. Deze magische ervaring wil je écht niet missen.

Verder hebben ze dit jaar extra aan de kleintjes gedacht! Zo hebben ze een Kinderschaatsbaan, een Mini Reuzenrad, de Kids Silent Disco en nog veel meer om te ontdekken. Ook hebben ze kindershows toegevoegd van Bing, Woezel & Pip, Juf Roos en vele andere! Deze kindershows zijn inbegrepen in het entreeticket, dus vrij te bezoeken.

Daarnaast hebben ze ook een scala aan vernieuwde attracties zoals de Wonder Helling, waar je kunt glijden onder een deken van fonkelende lichtjes en de Snowparty, een unieke sneeuw- en ijsthema attractie.

Bereikbaarheid

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in RAI Amsterdam. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Amsterdamse Winterparadijs. 

DealsTracker
Logo