Verlopen

1+1 Gratis Tickets bij Dolfinarium Harderwijk

BewarenBewaardRemoved 0
Dolfinarium
Deal likes+1524
1+1 Gratis Naar deal
Deal likes+1524
1+1 Gratis Naar deal

1+1 Gratis Tickets bij Dolfinarium Harderwijk. Koop van 3 februari tot en met 17 februari 2022 je tickets en krijg het tweede kaartje gratis! Je tickets zijn geldig t/m 30 juni 2022. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Krijg nu het tweede kaartje gratis!

Een dierentuinkaartje hoeft niet duur te zijn. Koop nu alvast, voorafgaand aan het seizoen, jouw Dolfinariumkaartjes. Met deze actie koop je één kaartje en krijg je het tweede kaartje gratis! Wie neem jij mee?

  • Koop nu jouw tickets voor het nieuwe seizoen tijdens de 1+1 actie. De actie loopt van donderdag 3 februari t/m donderdag 17 februari 2022.
  • De 1+1 actie geldt op onze reguliere kassaprijs van €28,50 p.p. Je koopt nu dus twee tickets voor de prijs van één.
  • De tickets zijn geldig van 19 februari t/m 30 juni 2022. Reserveer je bezoek vooraf online via www.dolfinarium.nl.
  • Je kunt zelf een bezoekdatum in de webshop reserveren. Dagen worden gefaseerd vrijgegeven.
  • De tickets zijn al geldig in de voorjaarsvakantie! Let op: Tijdens een bezoek in de voorjaarsvakantie gelden er coronamaatregelen.

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij

Ontdek de wondere waterwereld van dichtbij en geniet van alle mooie dieren op het park, beleef de educatieve en indrukwekkende voorstellingen met onder andere dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen. Kom je in of na de meivakantie? Vanaf 20 graden Celsius is Waterpret geopend! Glij jij met jouw kinderen van de waterglijbanen in Waterpret?

De dolfijnenvoorstelling Oceanica is een voorstelling die je gewoonweg niet mag missen. In deze indrukwekkende voorstelling leer je alles over de dolfijnen, hun anatomie en soortgenoten, maar ook over hun natuurlijke en onnatuurlijke bedreigingen in de zee. Wist je dat plasticsoep inmiddels ook een bedreiging voor de dolfijn is geworden?

Lokaal
dolfijn met verzorger
Moeder en kind bij Waterpret
Onder Odiezee
Californische zeeleeuw met verzorger
Dolfinarium afhuren

Een uniek en veilig dagje uit voor het gezin

Waar zie je zoveel unieke zeezoogdieren als dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen van dichtbij? In het Dolfinarium natuurlijk!

We hebben er alles aan gedaan om een veilig bezoek mogelijk te maken. Lees meer over de maatregelen rondom het coronavirus.

Zin in een spetterend én spotgoedkoop dagje uit?

De 1+1 tickets zijn geldig tot en met 30 juni 2022!

Let op: 1+1 tickets zijn geldig tot en met 30 juni 2022. Reserveer jouw datum van bezoek vooruit i.v.m. een beperkt aantal bezoekers per dag op het park vanwege de coronamaatregelen! Het ticket is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Voor bezoek in de voorjaarsvakantie zijn er coronamaatregelen van toepassing.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo