Verlopen

11% Kortingscode op alles online bij Lidl [Singles Day Deal]

BewarenBewaardRemoved 0
Lidl-Shop
Deal likes+423
11% Korting Naar deal
SINGLESDAY
Deal likes+423
11% Korting Naar deal
SINGLESDAY

11% Kortingscode op alles online bij Lidl [Singles Day Deal]. Verzending is vanaf €4,95, anders bestaal je €3,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Single's Day deals.

Singles Day (of Vrijgezellendag) is oorspronkelijk in China ontstaan om trots te laten zien dat je vrijgezel bent. Singles Day valt elk jaar op 11 november (11-11) en ondertussen is het in China uitgegroeid tot de grootste online winkeldag door de vele scherpe aanbiedingen. Bij Lidl laten we dit niet zomaar voorbij gaan en hebben wij ook mooie aanbiedingen op onze producten tijdens Singles Day op 11 november 2021. Op deze dag kan je profiteren van vele aanbiedingen op verschillende producten. Denk hierbij gereedschap, elektronica, schoonheidsproducten of keukenapparaten. Verwen jezelf of een ander met bijvoorbeeld massageapparaten of een comfortabel matras om te ontspannen. Vier Singles Day samen met al deze mooie aanbiedingen van Lidl. En uiteraard ontvang je bij Lidl de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, ook op Singles Day! Verwen jezelf daarom tijdens Singles Day met onze super sale artikelen met kortingen tot wel 50%! Wees er snel bij, want OP=OP. Bekijk de aanbiedingen en bestel!

  • Deze kortingscode is geldig op 11 november 2021 en alleen te gebruiken bij online aankopen via Lidl.nl.
  • Deze kortingscode is slechts 1 maal te gebruiken per account.
  • Per bestelling kan de kortingscode slecht 1 maal gebruikt worden.
  • Deze kortingscode is niet inwisselbaar voor geld.
  • Indien producten, waarbij de kortingscode is gebruikt, worden geretourneerd dan wordt de verkregen korting niet in geld of coupons uitgekeerd.
  • Het is niet toegestaan de kortingscode te wijzigen, door te sturen of te vervalsen met inbegrip van hacking, spamming of verspreiding van virussen.
  • Bij vermoeden van misbruik, (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling kan Lidl het gebruik van de kortingscode ontzeggen.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo