Verlopen

2 Pers. + Ontbij Hotelovernachting NH Hotels voor €100 bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 0
AD Webwinkel
Deal likes+444
Deal likes+444

2 Pers. + Ontbij Hotelovernachting NH Hotels voor €100 bij AD Webwinkel. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere hotel? Bekijk hier andere hotels.

Ga een nachtje weg met z’n tweeën! Keuze uit 32 hotels in Nederland, België en Luxemburg. Voor maar €100,- inclusief ontbijt! Gekochte vouchers zijn t/m 19 december 2021 geldig. De gekochte voucher is geldig voor twee personen voor een overnachting t/m 19 december 2021. De getoonde prijs is incl. uitgebreid ontbijtbuffet en reserveringskosten.

Een hotelovernachting voor 2 personen in één van de 32 deelnemende NH hotels 

Zin in een nachtje weg? Met de NH Hotels voucher kun je met 2 personen overnachten in een selectie van de NH hotels in Nederland, België en Luxemburg. Ga er even lekker tussenuit en geniet bijvoorbeeld op de Veluwe, in een leuke stad of aan de kust. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zijn het restaurant, de bar en verschillende faciliteiten gesloten. Ontbijt, lunch en diner kunnen worden afgehaald. Klik hier voor meer informatie.

NH Hotels voucher:

– Inclusief ontbijt 
– Inclusief toeristenbelasting
– Geldig voor een verblijf op vrijdag, zaterdag of zondag of tijdens lokale schoolvakanties in 2021

Deelnemende hotels

Je hebt de keuze uit 32 NH hotels in Nederland, België en Luxemburg. Bekijk hier de complete lijst met hotels of vind een hotel bij jou in de buurt.

Hoe werkt het?

– Na aankoop ontvang je jouw vouchercode per e-mail. Met deze unieke vouchercode kun je online jouw reservering maken. Let op: er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar. 
– Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data. Je kunt de beschikbaarheid bekijken en boeken op het moment dat je in het bezit bent van een voucher.
– De voucher is geldig tijdens weekenden (vrijdag, zaterdag en zondag) en lokale schoolvakanties t/m 19 december 2021, op basis van beschikbaarheid voor deze actie.  
– Bekijk hier de overige voorwaarden.

Door de situatie omtrent Covid-19, is de geldigheid van de vouchers verlengd. De vouchers zijn nu geldig t/m 19 december 2021. Als je al een reservering hebt gemaakt, annuleer deze dan niet, maar neem contact op met het betreffende hotel om jouw reservering te verzetten naar een andere datum en/of deelnemend hotel.  Uiteraard doet NH Hotels er alles aan zodat je veilig kunt overnachten in de hotels. Lees hier alles over ‘Feel Safe at NH’.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo