20 Blokker Koffiecups voor €2,49 bij Blokker

SaveSavedRemoved 0
Blokker
Deal likes+877
€2,49 Naar deal
Deal likes+877
€2,49 Naar deal

20 Blokker Koffiecups voor €2,49 bij Blokker. Zo komt je op €1,25 per capsule. Verzending is gratis vanaf €40, daaronder betaal je €3,99. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Koffiecups.

Blokker heeft altijd de beste producten in huis voor je dagelijkse kopje koffie. Nu: de lekkerste koffiecups! Duurzame kwaliteitskoffie in aluminium cups, waardoor je elk moment van de dag kunt genieten van een heerlijk vers kopje koffie!

Blokker koffiecups

Blokker heeft altijd de beste producten in huis voor je dagelijkse kopje koffie. Nu: de lekkerste koffiecups! Duurzame kwaliteitskoffie in aluminium cups, waardoor je elk moment van de dag kunt genieten van een heerlijk vers kopje koffie! De aluminium cup zorgt dat het koffiecupje 100% luchtdicht is. Hierdoor smaakt en ruikt de koffie nog even goed als direct na het branden én is de koffie 24 maanden houdbaar. Blokker aluminium koffiecups zijn speciaal ontwikkeld voor de Blokker koffiemachine en ook te gebruiken in de Nespresso® koffiemachines*.

Kwalitatieve koffie voor een Blokkerprijs

Het geheim van onze koffie zit ‘m in zorgvuldig geselecteerde bonen uit Azië en Zuid-Amerika, gebrand door een ambachtelijke koffiebranderij in Brabant. Met exact de juiste temperatuur en brandtijd halen onze branders uit elke boon de heerlijkste aroma’s. En dat proef je, voor maar 12 cent per kopje!

De Blokker koffiecups zijn er in vier smaken, mild, rijk, pittig en decaf. Kortom een smaak voor ieder moment van de dag en elk wat wils.

DealsTracker.nl
Logo