20% Korting AEG L6FBKOLN ProSense wasmachine voor €439,20 bij Expert

SaveSavedRemoved 0
Expert
Deal likes+188
€439,20 €549 Naar deal
Deal likes+188
€439,20 €549 Naar deal

20% Korting AEG L6FBKOLN ProSense wasmachine voor €439,20 bij Expert. Adviesprijs is €549. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Wasmachine.

De AEG L6FBKOLN is een energiezuinige ProSense wasmachine voorlader met energielabel D. Dankzij ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma perfect af stemmen op de hoeveelheid wasgoed. Met de L6FBKOLN zijn veel extra opties aanwezig, waaronder voor spoelen en vlekken behandelen.

De voordelen van de AEG L6FBKOLN:

  • ProSense – Meet hoeveel wasgoed er in de trommel zit en past het programma automatisch aan
  • Energieklasse D en een vulgewicht tot 8 kg
  • SoftPlus – merk na iedere beurt meteen het optimale wasresultaat
  • ProTex-trommel – Speciaal ontworpen om je kleding optimaal te verzorgen

Vulgewicht tot 8 kg en handige startuitstel-functie

De wasmachine heeft een geluidsniveau van 50 dB bij wassen en 74 dB bij centrifugeren. Het maximale vulgewicht bedraagt 8 kg en dankzij de startuitstel-functie kan je zelf bepalen wanneer je het gekozen programma wilt laten starten. De wasmachine beschikt over een maximaal centrifugeertoerental van 1400 toeren per minuut.

SoftPlus en Eco TimeSave voor optimale, energiezuinige wasresultaten

Dankzij SoftPlus merk je na iedere wasbeurt meteen het wasresultaat. De wasverzachter bereikt dankzij deze technologie elk deel van het stof. Het gevolg: ieder kledingstuk voelt zijdezacht aan. Daarnaast bespaar je met Eco TimeSave niet alleen energie, maar ook tijd. Met dit programma kan je de ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt, die binnen no-time klaar is.

Zachte ProTex-trommel en krachtige, zuinige en stille Inverter Motor

De zachte ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding optimaal te verzorgen. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op voor extra bescherming van je wasgoed. Daarnaast zorgt de Inverter Motor voor buitengewone prestaties: trillingen en slijtage wordt verminderd omdat de motor zonder koolborstels fungeert. En deze verbeterde prestaties gaan samen met een minimum aan geluid.

DealsTracker.nl
Logo