Verlopen

20% Korting Entreeticket Burgers’ Zoo Arnhem voor €19,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+355
€19,50 €24,50 Naar deal
Deal likes+355
€19,50 €24,50 Naar deal

20% Korting Entreeticket Burgers’ Zoo Arnhem voor €19,50 bij Tripper. Normaal €24,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Ga op ontdekkingsreis bij Burgers’ Zoo in Arnhem en reis door verschillende leefomgevingen. Ontmoet de Aziatische olifanten, de Breedlipneushoorns en neem een kijkje bij de Zeekoe!

Wat te verwachten

  • Entreeticket Burgers’ Zoo (t.w.v. €24,50)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
  • Beleef 45 hectare dierenpark en sta oog in oog met meer dan 500 soorten dieren
  • Ontdek de dieren in hun natuurlijke leefomgeving, waaronder de Ocean, Bush, Rimba, Desert, Safari en Mangrove
  • In Burgers’ Ocean leeft het grootste levende koraalrif in aquaria buiten Australië
  • Geniet in verschillende restaurants van een hapje en een drankje 
  • Ideale uitje bij mooi én slecht weer! 

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag en tijdstip
  • De voucher is samen met je reserveringsbevestiging je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of print ze uit en neem ze mee

Meer informatie

Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle, bewonder de gieren in de woestijn en breng een bezoekje aan de Afrikaanse savanne! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers’ Zoo in Arnhem! De dierentuin heeft verschillende gebieden waarin de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Laat je inspireren en verrassen door bijzondere weetjes, filmpjes en mooie foto’s in de volgende leefomgevingen: Burgers’ Park, Burgers’ Safari, Burgers’ Desert, Burgers’ Mangrove, Burgers’ Rimba, Burgers’ Bush en Burgers’ Ocean.

Ecodisplays 

Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays. In de ecodisplays zijn unieke natuurgebieden zo natuurlijk en nauwkeurig mogelijk nagebootst, waarbij dieren vaak in grote vrijheid leven temidden van honderden plantensoorten. In de ecodisplays van Burgers’ Zoo wandelt de bezoeker in stukken nagebouwde natuurlandschappen. Al wandelend ontdek je tal van dier- en plantensoorten die optimaal zijn aangepast aan de natuurlijke omgeving. 

Burgers’ Avonturenland

Burger’s Avonturenland is een grote, moderne speeltuin omringt door een groot terras. Dankzij de verbonden glijbanen, touwbruggen, obstakels, klimtorens en andere fantasierijke klimconstructies is de avontuurlijke speeltuin voor de kids een groot feest! 

Bereikbaarheid

Burgers’ Zoo is gelegen in de Gelderse hoofdstad Arnhem en is het hele jaar geopend. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Hier zijn ook een ruim aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Vanuit hier ben je binnen enkele minuten in het park. Aan de kassa kun je een parkeerkaart kopen voor €6,00. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Burgers’ Zoo. 

Deals Tracker
DealsTracker
Logo