Verlopen

20% Korting op alle Bobbi Brown foundations bij Douglas

Douglas
Aanbiedingen score+353
20% Korting Naar deal
Aanbiedingen score+353
20% Korting Naar deal

20% Korting op alle Bobbi Brown foundations bij Douglas. Gratis 2 samples naar keuze en verzending is gratis. Ook mogelijk om het op te halen bij DHL afhaalpunt of een Douglas winkel.

De foundation formules van Bobbi Brown halen het beste uit uw huid naar boven. Met tinten die vakkundig zijn gekalibreerd op de ondertoon van uw huid, passen ze de huid in één stap aan en corrigeren ze uw natuurlijke teint.

* Kortingsactie 20% korting op alle foundations van Bobbi Brown is geldig t/m 28 april 2019. Korting wordt berekend vanaf de Douglas ‘van’-prijs. De Douglas ‘van’-prijs is de hoogst vermelde of doorgestreepte prijs op onze prijsetiketten in de store, of de vermelde ‘van’ prijs online. Deze kortingsactie geldt niet in combinatie met de gebruikelijke of reguliere korting en niet met andere kortingsacties. Geen korting op korting. Kijk voor meer informatie opwww.douglas.nl/voorwaarden. Deze kortingsactie is alléén geldig op foundations van Bobbi Brown, zolang de voorraad strekt. Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld