20% Korting Vecocraft elektrische fiets voor €2399 bij Kooopjedeal

BewarenBewaardRemoved 3
Koopjedeal
Deal likes+455
€2399 €2999 Naar deal
Deal likes+455
€2399 €2999 Naar deal

20% Korting Vecocraft elektrische fiets voor €2399 bij Kooopjedeal. Adviesprijs is €2999. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere fietsen.

Hard trappen met tegenwind is verleden tijd! Deze E-bike zorgt ervoor dat je binnen no-time op jouw plaats van bestemming bent. Profiteer vandaag!

Informatie Vecocraft Elektrische Fiets

Wie wil er nou niet gezien worden op deze prachtige E-bike?! De stille en krachtige accu op de bagagedrager geven je het heerlijke zetje in de rug. Deze e-bike is zeer handig wanneer je met volle bepakking rijdt, maar ook fijn als je tegenwind hebt.

Krachtige motor & accu
Dankzij zijn krachtige motor (250W Ananda motor) en accu (13Ah, 36V, 468 Wh accu) kun je alle weersomstandigheden zonder moeite aan. De 8 betrouwbare Shimano versnellingen zorgen er voor dat jij onder alle omstandigheden vliegensvlug op de plaats van bestemming bent en dankzij het LCD-display ben jij altijd op de hoogte van bijvoorbeeld je huidige snelheid en bereik!

Je kunt op één volle accu maar liefst 100 tot 150 km fietsen!

Garantie
Maak je over de garantie geen enkele zorgen. Je krijgt 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de accu en onderdelen (uitgezonderd slijtage). 

Kant-en-klaar op afspraak bezorgd
De E-bike wordt met zorg in elkaar gezet zodra wij een bestelling hebben ontvangen. Zodra de fiets gereed is nemen wij contact met je op om een afleverafspraak in te plannen. De E-bike wordt op die datum volledig afgemonteerd en rijklaar afgeleverd door een speciale koerier. Zo kunnen wij het product zo veilig en beschermd mogelijk afleveren en kun jij binnen no-time genieten van jouw nieuwe E-bike!

Overige informatie
Aluminium frame: 48/52 cm (+3 cm vanwege verende zadelpen)
Gewicht: 21 kg
Kleur: Mat Zwart (Heren) of Wit (Dames)
250 Watt Ananda middenmotor
13Ah, 36V, 468 Wh accu
LCD 5 standen display
Shimano 8 versnellingen derailleur
Walk Assist
Verende voorvork
Verende zadelpen.
V-brake velgremmen voor en achter

DealsTracker
Logo