Verlopen

21% Korting Entreeticket Burgers’ Zoo Arnhem voor €21 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+355
€21 €26,50 Naar deal
Deal likes+355
€21 €26,50 Naar deal

21% Korting Entreeticket Burgers’ Zoo Arnhem voor €21 bij Tripper. Normaal €26,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

In één dag kun je op zoek gaan naar de tijgers in de Rimba, lopen tussen de neushoornvogels in de Bush en de gieren in de Desert, of op zoek naar de haaien in de Ocean en de giraffen bij de Safari!

Wat te verwachten

 • Entreeticket Burgers’ Zoo (t.w.v. €26,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Beleef 45 hectare dierenpark en sta oog in oog met meer dan 500 soorten dieren
 • Ontdek de dieren in hun natuurlijke leefomgeving, waaronder Bush, Desert, Ocean, Safari, Rimba en Mangrove
 • In Burgers’ Ocean leeft het grootste levende koraalrif in aquaria buiten Australië
 • Geniet in verschillende restaurants van een hapje en een drankje 
 • Ideale uitje bij mooi én slecht weer! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag en tijdstip
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Huisdieren zijn niet toegestaan, m.u.v. hulphonden
 • Dagelijks geopend.
 • Let op! De voucher is niet geldig in de mei- en zomervakantie. Meivakantie 29-04-2023 t/m 07-05-2023 en zomervakantie 15-07-2023 t/m 03-09-2023

Meer informatie

Ga op wereldreis in Koninklijke Burgers’ Zoo! En ontdek de prachtige dieren- en plantenwereld van het tropisch regenwoud, de Amerikaanse rotswoestijn, het tropisch koraalrif en de Oost-Afrikaanse savanne. Het avontuur gaat verder! Spot bijvoorbeeld de zeekoeien in de mangrove, de tijgers in het Maleise oerwoud en de panters en mensapen in het bosrijke park. De dierentuin heeft verschillende gebieden waarin de dieren in hun natuurlijke omgeving leven. Laat je inspireren en verrassen door bijzondere weetjes, filmpjes en mooie foto’s in de volgende leefomgevingen: Burgers’ Park, Burgers’ Safari, Burgers’ Desert, Burgers’ Mangrove, Burgers’ Rimba, Burgers’ Bush en Burgers’ Ocean. Bekijk de plattegrond van de dierentuin hier.

Ecodisplays 

Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierentuinen door zijn ecodisplays. In de ecodisplays zijn unieke natuurgebieden zo natuurlijk en nauwkeurig mogelijk nagebootst, waarbij dieren vaak in grote vrijheid leven temidden van honderden plantensoorten. In de ecodisplays van Burgers’ Zoo wandelt de bezoeker in stukken nagebouwde natuurlandschappen. Al wandelend ontdek je tal van dier- en plantensoorten die optimaal zijn aangepast aan de natuurlijke omgeving. 

Burgers’ Avonturenland

Burger’s Avonturenland is een grote, moderne speeltuin omringt door een groot terras. Dankzij de verbonden glijbanen, touwbruggen, obstakels, klimtorens en andere fantasierijke klimconstructies is de avontuurlijke speeltuin voor de kids een groot feest! 

Bereikbaarheid

Burgers’ Zoo is gelegen in de Gelderse hoofdstad Arnhem en is het hele jaar geopend. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Hier zijn ook een ruim aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Vanuit hier ben je binnen enkele minuten in het park. Aan de kassa kun je een parkeerkaart kopen voor €8. 

DealsTracker
Logo