Verlopen

21% Korting Entreeticket Walibi Belgium Halloween Evenement voor 38 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 3
Tripper
Deal likes+254
€38 €48 Naar deal
Deal likes+254
€38 €48 Naar deal

21% Korting Entreeticket Walibi Belgium Halloween Evenement voor 38 bij Tripper, normaal €48. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Van 22 oktober t/m 6 november 2022 is het Halloween in Walibi Belgium, het grootste Halloween evenement van België! Waag je met de hele familie aan de spookhuizen, scare zones en shows!

Wat te verwachten

 • Entreeticket Halloween in Walibi Belgium (t.w.v. €48)
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter
 • Geniet van de sensationele attracties van Walibi Belgium
 • Waag je aan 3 indrukwekkende scare zones, 5 bloedstollende spookhuizen, 1 griezelig gezellige kinderzone en 2 betoverende shows
 • Nieuw! Het spookhuis “The Forgotten” en de show “The Freaks”
 • Laat je verrassen door de Magic Show vol van illusie en mysterie
 • Speciaal voor de kleinsten is er een spookhuis waar heksen verrassende verhalen vertellen
 • Tijdens de Halloween Nocturnes is het park langer geopend tot 22:00 uur
 • Het grootste Halloween evenement van België!

Voorwaarden

 • De voucher is eenmalig geldig van 22 oktober t/m 6 november 2022
 • Let op! Niet geldig op 31 oktober en 1 november 2022
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze uitgeprint mee naar het park
 • Dit ticket geeft geen toegang tot de spookhuizen. Er zijn extra toegangsbewijzen nodig om toegang te krijgen tot de spookhuizen 
 • Het park is geopend van 10:00 tot 18:00 uur, tijdens Halloween Nocturnes is het park langer geopend tot 22:00 uur 
 • Vermomming of schmink is niet toegestaan voor iedereen vanaf 12 jaar

Meer informatie

Maak van 22 oktober t/m 6 november kennis met pure, rauwe, heerlijk gruwelijke angst tijdens het grootste halloweenevenement van België! Beleef overdag bangelijk veel pret met het hele gezin, maar wees altijd op je hoede… Het kwaad loert steeds om de hoek, klaar om je hulpeloze zieltje doorheen een uitputtende marteling te sleuren. Oh, ben jij een echte waaghals? Wees maar niet zo zeker van je stuk. 7 ijzingwekkende avondopeningen slepen je mee de duisternis in; er is geen ontkomen aan!

Sta deze herfst oog in oog met je engste nachtmerries in 3 indrukwekkende scare zones, 5 bloedstollende spookhuizen (Nieuw: The Forgotten), 1 griezelig gezellige kinderzone, 2 betoverende shows (Nieuw: The Freaks), en heel wat andere spannende verrassingen! Bestel alvast je tickets… als je durft!

The Forgotten

Denk even terug aan de diepe, donkere bossen waarin je verdwaalt in nachtmerries waar je midden in de nacht, badend in zweet, schreeuwend van wakker wordt. Was het maar een nare droom, nietwaar? Oh nee, dit is jouw meedogenloze werkelijkheid! Jouw grenzeloze nieuwsgierigheid leidde je te ver… tot in de duisterste krochten van de aarde waar het kwaad zijn oorsprong vindt. Onvermijdelijk verloren en knettergek van angst dwaal je rond op zoek naar een bevrijdende uitweg. Kan jij nog op het nippertje ontkomen of behoor je voor altijd tot de Vergetenen?

The Freaks

Kom dat zien, kom dat zien! Laat je helemaal begeesteren door dit betoverend spektakel met een heus rock-‘n-rollgehalte! De onmogelijke stunts van onze onstuimige circusartiesten zullen iedereen in het publiek aan hun verstand doen twijfelen. Je zal je adem inhouden, naar lucht happen, zelfs luidop schreeuwen wanneer ze alle logica tarten vlak voor je eigen ogen. Geloof je ons niet? Kom dan zelf kijken naar deze opzwepende halloweenshow!

Bekijk hier alle shows, spookhuizen en scare zones. 

Bereikbaarheid 

Walibi Belgium is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Het is mogelijk om bij het park te parkeren voor €10,- per voertuig. 

DealsTracker
Logo