DealsAlert
Verlopen

22% Korting 4x Apple AirTag Trackers bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+445
22% Korting Naar deal
Deal likes+445
22% Korting Naar deal

DEALSALERT: 22% Korting 4x Apple AirTag Trackers bij iBOOD. Adviesprijs is €119. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere trackers.

4x Apple AirTag

Vroeger had je van die kastjes waarin je moest fluiten, zodat je je verloren sleutels kon terugvinden; Datzelfde principe is hier ook van toepassing maar dan helemaal anno nu. Dit is de Apple AirTag. Hét accessoire voor de mensen die ultrarap hun spullen willen vinden of deze altijd kwijt zijn.

Hoe werkt het dan?

Een AirTag is een strak vormgegeven muntje dat je bijvoorbeeld aan je sleutelbos hangt of in je portemonnee stopt, en zorgt ervoor dat jij nooit meer naar je spullen hoeft te zoeken. Zit er één aan je sleutels en ben je deze kwijt? Al je AirTags verschijnen automatisch op de kaart in de ‘Zoek mijn’‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden uithangen.

Even pingen

AirTags zijn voorzien van een ingebouwd luidsprekertje waarover je een geluid kunt afspelen. Je ziet je spullen zo niet, maar je hoort ze wel. 🙂 Ga naar het tabblad ‘Items’ in de ‘Zoek mijn’-app of vraag het aan Siri. De rest gaat vanzelf.

Nauwkeurig zoeken

Met de ’Nauwkeurig zoeken’ functie kan je iPhone je precies naar je spullen met AirTag leiden, mits deze dichtbij zijn. In huis bijvoorbeeld.  Met de ingebouwde Ultra Wideband-technologie zie je precies waar je heen moet en hoe ver. Deze functie werkt op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 en iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

With a little help from my friends

Mocht het onverhoopt gebeuren dat je één van je eigendommen op een heel andere plek hebt laten liggen, niet gevreesd. Je kunt je AirTag opsporen met behulp van het ‘Zoek mijn’-netwerk. Dit netwerk bestaat uit honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs overal ter wereld waarmee je je spullen zo gevonden hebt. De privacy van de deelnemers aan het netwerk is hierbij op alle fronten beschermd.

Spullen verloren? Zet de Verloren-Modus aan

De Verloren-Modus ken je wellicht van andere Apple devices, en deze is ook beschikbaar voor AirTags. Bij activatie van deze modus krijjg je automatisch een melding zodra de AirTag wordt gedetecteerd door een device in het netwerk. Het is ook mogelijk om in te stellen dat mensen je contactgegevens ontvangen zodra ze je AirTag aantikken met een smartphone die geschikt is voor NFC. Zo zijn je spullen nooit ver weg.

Hoe werkt AirTag precies?

AirTag zendt een beveiligd Bluetooth-signaal uit, dat kan worden opgepikt door devices in het ‘Zoek mijn’-netwerk. Deze devices sturen de locatie van je AirTag vervolgens naar iCloud, zodat je de locatie op de kaart kunt zien in de ‘Zoek mijn’-app.

Je Privacy? Die is gewaarborgd!

Het beschreven proces in de vorige alinea is anoniem en versleuteld om je privacy te beschermen. Het is zeer efficiënt, dus hoef je je geen zorgen te maken over batterijduur of dataverbruik. Wel zo fijn. Ook ben jij de enige die kan zien waar je AirTag is.

Je locatie­gegevens en geschiedenis worden nooit op een AirTag bewaard. Devices die de locatie van je AirTag doorgeven, blijven ook anoniem, en die locatie­gegevens zijn van end-to-end versleuteld. Dit betekent dat zelfs Apple niet op de hoogte is van de locatie van je AirTag of de identiteit van de devices die helpen met zoeken.

Ongewenst volgen?

Apple heeft de AirTag zo ontworpen dat ongewenst volgen ontmoedigd wordt. Als een AirTag van iemand anders tussen jouw spullen terechtkomt, ziet je iPhone dat jij ’m meeneemt en krijg je daar een melding van. Als je ’m na een tijdje nog niet hebt gevonden, laat de AirTag een geluid horen.

Ben je bij een vriend thuis die ook een AirTag heeft, of zit je in de trein met veel mensen die ook AirTags gebruiken? No worries. Je krijgt de meldingen alleen te zien als de eigenaar niet meer bij de AirTag in de buurt is.

Strak design en gebruiksvriendelijk

Een AirTag mag gezien worden. En is daarbij heerlijk eenvoudig in gebruik. Eén tikje volstaat om je AirTag aan je iPhone of iPad te koppelen. Geef deze een naam, bevestig ’m aan het gewenste voorwerp en klaar. AirTag-meldingen ontvangen op je Apple Watch is ook mogelijk.

Afhankelijk van het gebruik kan een AirTag tot een jaar mee met een standaardbatterij die eenvoudig vervangbaar is. Is deze bijna leeg? iPhone geeft aan wanneer het zover is. Daarnaast zijn ze waterbestendig. Een spatje hier of daar kan dus geen kwaad.

Dit is het accessoire voor alle mensen die regelmatig vloekend het huis doorgaan omdat ze hun sleutels, portemonnee of wat dan ook niet kunnen vinden. Investeer in een AirTag en je bent van deze irritaties verlost. Dat voelt toch een stuk beter zo? 🙂

Merk: Apple
Type: AirTag
Aantal: 4 stuks
Garantie: 2 jaar


 • Altijd en overal je spullen vinden
 • Verloren-Modus voor verloren spullen
 • Toegang tot Apple’s ‘Zoek mijn’-netwerk

Kenmerken

 • Zoek je spullen in de ‘Zoek mijn’‑app
 • Ingebouwd luidsprekertje
 • Nauwkeurig zoeken functie (werkt op iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 en iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max)
 • ‘Zoek mijn’-netwerk, bestaat uit honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs overal ter wereld Verloren-Modus
   
 • Werkt via een beveiligd Bluetooth-signaal
 • Je Privacy is bij gebruik van AirTags gewaarborgd
 • Ontworpen om ongewenst volgen te ontmoedigen
 • Eenvoudig te koppelen via NFC
 • Ontvang AirTag-meldingen op je Apple Watch
 • Werkt tot een jaar op een standaardbatterij
 • Waterbestendig
Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo