Verlopen

23% Korting Dierenpark De Oliemeulen Tilburg voor €9,99 bij Groupon

BewarenBewaardRemoved 0
Groupon
Deal likes+266
23% Korting Naar deal
Deal likes+266
23% Korting Naar deal

23% Korting Dierenpark De Oliemeulen Tilburg voor €9,99 bij Groupon. Normaal €13. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Maak meer dan 150 dieren van dichtbij mee, bekijk demonstraties, laat je gaan in de speeltuin en relax op het overdekte terras.

Over deze deal

  • Dagentree voor Dierenpark de Oliemeulen
  • Voor 1, 2, 4 of 10 personen
  • Geldig t/m 22 juli 2022
  • Kom binnen in het zelfbenoemde “Vreemdste dierenpark van Nederland” en maak kennis met de vele dieren die deze vreemde-dieren-wereld rijk is
  • Stap in de wereld van stinkdiertjes, vliegende honden, aapjes en (vogel)spinnen
  • Met een beetje geluk wordt er tijdens jouw bezoek een nieuwe bewoner geboren of leer je een hele nieuwe kant van het dierenrijk kennen tijdens een van de vele demonstraties

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Reservering is niet vereist. Je groupon is je entreebewijs. Kinderen t/m 2 jaar oud mogen gratis naar binnen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 22/07/2022 op alle dagen van de week.

Over Dierenpark De Oliemeulen

Dierenpark de Oliemeulen in de Tilburgse wijk Het Zand zegt “het vreemdste dierenpark van Nederland” te zijn. In dit dierenpark wonen veel dieren die je anders niet zo gauw zal tegenkomen. Er zijn bijvoorbeeld demonstraties met roofvogels, wurgslangen en vogelspinnen – de laatste twee mag je zelfs aanraken als je dat durft. De Oliemeulen heeft binnen- en buitenverblijven, dus op regenachtige dagen kan je ook prima een bezoekje brengen. En met meer dan 150 verschillende dieren kunnen jij en je gezelschap jullie de hele dag vermaken. Op het overdekte terras kunnen volwassenen relaxen terwijl de kinderen ravotten in de speeltuin. Op de bovenverdieping na is het park rolstoelvriendelijk gemaakt en het park doet zijn best om elk bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dierenpark De Oliemeulen is geschikt voor schooluitjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes en familiefeesten. En met een bushalte op loopafstand en parkeergelegenheden in de buurt is het park voor iedereen goed te bereiken.

DealsTracker
Logo