Verlopen

23% Korting Entreeticket IJsbeelden Festival Zwolle voor €15 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 2
Tripper
Deal likes+355
€15 €19,50 Naar deal
Deal likes+355
€15 €19,50 Naar deal

23% Korting Entreeticket IJsbeelden Festival Zwolle voor €15 bij Tripper. Normaal €19,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Stap in een magische wereld van ijs- en sneeuwsculpturen bij het Nederlands IJsbeelden Festival. Een uniek winter-evenement voor jong en oud! Te bezoeken van 17 december 2022 t/m 5 maart 2023.

Wat te verwachten

  • Dealoptie 1: Entreeticket Het Nederlands IJsbeelden Festival, vanaf 11 jaar (t.w.v. €19,50)
  • Dealoptie 2: Entreeticket Het Nederlands IJsbeelden Festival, 4 t/m 10 jaar (t.w.v. €11,50)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
  • Het grootste ijssculpturenfestival van Europa met ijsbeelden door de beste ijskunstenaars ter wereld
  • Bewonder de mooiste ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog
  • Op het horecaplein van het Nederlands IJsbeelden Festival kun je even ongedwongen genieten van die echte Hollandse wintersfeer met onder andere: erwtensoep, appeltaart en een broodje worst

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem ze geprint mee
  • Van dinsdag t/m zondag elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. In de kerst- voorjaarsvakantie is het IJsbeelden Festival elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • De vrieshal heeft een continue temperatuur tussen de -8 tot -10 graden Celcius. Kleed je dus goed warm aan

Meer informatie

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle! In een grote vrieshal gaan ze aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Zij vertalen het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog.
Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek winter-evenement voor jong en oud!

Proost met elkaar in de IJsbar

De echte stoere bezoekers nodigen we uit om gebruik te maken van de ijsbar. Heerlijk ijskoud genieten van een alcoholische versnapering. Durf jij dat aan? Let op: de IJsbar is alleen geopend in de vakanties en de weekenden.

Toegankelijkheid

Het Nederlands IJsbeelden Festival is toegankelijk voor rolstoel-, rollator- en scootmobielgebruikers. Er is een toilet aanwezig voor mindervaliden en er zijn minder valide parkeerplekken aanwezig op de parkeerplaats van de IJsselhallen bij de hoofdingang.

Bereikbaarheid

Het Nederlands IJsbeelden Festival vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Deze locatie goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. U kunt betaald parkeren op het parkeerterrein van de IJsselhallen. U kunt hiervoor de auto tot 24.00 uur laten staan op de parkeerplaats.

DealsTracker
Logo