Verlopen

23% Korting Entreeticket LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen voor €15 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 2
Tripper
Deal likes+432
€15 €19,50 Naar deal
Deal likes+432
€15 €19,50 Naar deal

23% Korting Entreeticket LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen voor €15 bij Tripper. Normaal €19,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Kom bouwen, spelen en leren in dé LEGO® experience van Nederland. Verwonder je over de gebouwen van MINILAND®, bekijk een coole LEGO 4D Film en maak een interactieve attractie-rit.

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen, vanaf 12 jaar (t.w.v. €19,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen, 3 t/m 11 jaar (t.w.v €19,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Inclusief toegang tot alle Speel zones, attracties en 4D films
 • Ontdek vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™
 • Maak een spannende attractie-rit door een mooie LEGO stad
 • Verken MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO steentjes
 • Kom gezellig bouwen, spelen en leren met het hele gezin!


Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag
 • Let op! Je dient een tijdslot te kiezen! Deze dien je te reserveren op de website van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. De voucher is samen met je reserveringsbevestiging je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Let op! Volwassene (12+) moeten worden vergezeld door een kind (onder de 12 jaar)
 • LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen is rolstoeltoegankelijk
 • Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan, m.u.v. hulphonden 

Meer informatie

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. Tijdens het bezoek hebben kinderen de mogelijkheid om samen met hun vrienden en familie te bouwen, spelen en leren. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen om gewoon lekker met LEGO® te kunnen spelen en bouwen, is er een 4D bioscoop met leuke LEGO® films en een spannende interactieve attractie-rit door een mooie LEGO® stad.

Een van de onderdelen in de attractie is MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO® steentjes. Ook zijn er “playmakers” aanwezig.  Zij leren de bezoekers meer over LEGO® en de verschillende bouwwerken en hoe zij dit thuis in de praktijk kunnen toepassen, door het geven van mini-workshops en speciale LEGO® bouwsessies.

Mocht je een unieke bestemming zoeken voor het volgende uitstapje, dan is LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen zeker het bezoeken waard. Interactiviteit, creativiteit en leerzaamheid komen hier allemaal samen, om kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar oud een waardevol uitje te bezorgen. De attractie is volledig overdekt en een bezoek is te combineren met het naastgelegen SEA LIFE Scheveningen.

Bereikbaarheid

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen bevindt zich op de boulevard van Scheveningen, vlakbij het Hotel Kurhaus en de Pier. Deze boulevard is autovrij. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

DealsTracker
Logo