Verlopen

23% korting Google Chromecast 2 (Generatie 2) bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+418
23% Korting Naar deal
Deal likes+418
23% Korting Naar deal

23% korting Google Chromecast 2 (Generatie 2), advies prijs €39,95. Check hier de laagste prijs op dit moment. Verzending is gratis. Keuze  2 kleuren.

Google Chromecast | 2e generatie

Verkrijgbaar in twee kleuren als 1-pack of 2-pack met extra korting

Ben je de eigenaar van een televisie die geen smart functionaliteiten heeft? Of heb je toevallig net je kans gepakt en een gloednieuw 55″ UHD/4K model op de kop getikt? Hetzij zonder smart functies? Hoe het ook zijn mag: de goede mensen van een bedrijf genaamd Google (je hebt vast wel eens van ze gehoord) hebben een manier ontwikkeld om je doodgewone televisie te veranderen in een smart tv. En dat zonder je bankrekening te plunderen. Hoe? Met een Google Chromecast. De makkelijkste manier om van online muziek, video en meer te genieten, zo op je tv!

Laat het Casten beginnen!

De tweede generatie

De tweede generatie Chromecast heeft, ten opzichte van de eerste generatie, verbeterde functies, een snellere wifi-verbinding en een gestroomlijnder ontwerp, waardoor hij geschikt is voor TV’s met weinig ruimte tussen HDMI-poorten. Met de vernieuwde Chromecast-app kun je nog eenvoudiger je favoriete content vinden, van foto’s genieten via Backdrop en games spelen.

Verbind je TV met PC, tablet of smartphone

Met Chromecast verbind je eenvoudig je smartphone, PC of tablet met je televisie. Druk de dongle in een HDMI-poort van je televisie en stream zowel geluid als beeld van je mobiele apparaat naar je TV. Uitzending gemist, NETFLIX, HBO, Youtube, noem het maar op. Je streamt het allemaal op groot scherm.

Chromecast app

Installeer de Chromecast app en ervaar de mogelijkheden die de nieuwe Google Chromecast Mediadongle biedt. Zo gebruik je apps als Youtube, Google Play films, WatchESPN en Comedy Central eenvoudig via de vernieuwde app. Daarnaast kun je met de nieuwe app je telefoon als afstandsbediening gebruiken. Afspelen, onderbreken, stoppen, volume aanpassen: het gaat in het vervolg eenvoudig via je telefoon.

De Chromecast app biedt je een handig overzicht van apps op je telefoon die compatibel zijn met Cast. Zo weet je direct welke apps je kunt gebruiken via Chromecast. Ook biedt de Chromecast app een overzicht van apps die je mogelijk wilt downloaden.

Benieuwd welke apps allemaal beschikbaar zijn via Chromecast? Bekijk het hier.

Nieuwe technologie

Chromecast is voorzien van de nieuwst wifi-technologie, inclusief ondersteuning voor dual band 2,4 en 5 GHz en ondersteuning voor 802.11ac. Gebruik de nieuwste en beste routers op de markt voor een superieure video- en audiokwaliteit en minder bufferen.

Chromecast Backdrop

Als je niet aan het casten bent, kun je met Backdrop een slideshow van je favoriete afbeeldingen instellen. De slideshow wordt vervolgens weergegeven op je televisiescherm.

Met Chromecast kun je eenvoudig op je TV genieten van je favoriete films, tv-programma’s, foto’s en websites vanuit YouTube, Google Play, Chrome en meer. Je kunt kiezen uit meer dan 200.000 tv-programma’s en films, 30 miljoen muzieknummers, plus radio, sport, games en meer!

Maak dus nu van jouw TV een Smart TV met deze 2e generatie Google Chromecast!

Merk: Google
Type: Chromecast Media Dongle met Wi-Fi
Garantie: 2 jaar


 • Verander je TV in een Smart TV
 • Cast online content naar je TV
 • Voor Netflix, YouTube en meer

 • Uitgang: HDMI, compatibel met CEC (Consumer Electronics Control)
 • Max. videoresolutie van uitvoer: 1080p
 • Poorten en aansluitingen: HDMI en Micro-USB
 • Draadloze standaarden: 802.11 b/g/n/ac Wi-Fi (2,4 GHz/5 GHz)
 • Draadloze beveiliging: WEP, WPA/WPA2
 • Voeding: 5 V, 1 A netvoeding
 • Ondersteunde besturingssystemen: Android 4.1 en hoger, iOS 7.0 en hoger, Windows 7 en hoger, Mac OS 10.7 en hoger of Chrome OS (op een Chromebook met Chrome 28 of hoger)
 • Voedingskabel: 1,75 m
 • Afmetingen: 51,9 x 51,9 x 13,49 mm (exclusief kabels of accessoires)
 • Gewicht: 39,1 gram
Avatar
DealsTracker.nl
Logo