Verlopen

23% Korting Grünberg Dames en Heren Fatbike E-Bike voor €2299 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 2
Koopjedeal
Deal likes+455
€2299 €2999 Naar deal
Deal likes+455
€2299 €2999 Naar deal

23% Korting Grünberg Dames en Heren Fatbike E-Bike voor €2299 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €2999. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere fietsen.

Door de stad heen cruisen op een elektrische FatBike, wie wil dat nou niet?!

Informatie Elektrische FatBike

In de zomer met een laaghangend zonnetje op je elektrische FatBike door de stad heen scheuren, klinkt als een goed idee toch?!

Comfortabel cruisen
Een fatbike heet niet zomaar zo; dit heeft hij te danken aan zijn dikke 20 inch banden! Ideaal voor een comfortabel ritje door de stad, maar ook in ruiger terrein staat hij zijn mannetje. Dankzij de vele grip en krachtige motor kom je ook door mul zand, modder en hoger terrein heen.

Krachtige motor & accu
Dankzij zijn krachtige 250W motor en 48V + 15,6 Ah accu) kun je alle omstandigheden zonder moeite aan. De betrouwbare 7 derailleur Shimano versnellingen zorgen er samen met het koppel van 40 Nm voor dat je goed geholpen met tegenwind of heuvels. De ondersteuning stopt bij 25 km/u, maar de fiets is zo licht gebouwd – slechts 28 kg – dat je makkelijk harder kunt als je wilt. Je kunt op één volle accu maar liefst 40 tot 60 km cruisen!

Garantie
Maak je over de garantie geen enkele zorgen. Je krijgt 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de accu en onderdelen (uitgezonderd slijtage). 

Kant-en-klaar op afspraak bezorgd
De E-bike wordt met zorg in elkaar gezet zodra wij een bestelling hebben ontvangen. Zodra de fiets gereed is nemen wij contact met je op om een afleverafspraak in te plannen. De E-bike wordt op die datum volledig afgemonteerd en rijklaar afgeleverd door een speciale koerier. Zo kunnen wij het product zo veilig en beschermd mogelijk afleveren en kun jij binnen no-time genieten van jouw nieuwe E-bike!

Overige informatie
Gewicht: 28 kg
Walk Assist: Ja
Aluminium frame: 51 cm
250W achtermotor
48V + 15,6 Ah accu
Positie accu: achterdrager
7 versnellingen derailleur
Schijfremmen voor en achter

DealsTracker
Logo