Verlopen

23% Korting JBL PartyBox 310 voor €319 bij Bol en Amazon [dagdeal]

BewarenBewaardRemoved 9
Amazon.nl
Deal likes+654
€319 €412 Naar deal
Deal likes+654
€319 €412 Naar deal

23% Korting JBL PartyBox 310 voor €319 bij Bol [dagdeal]. Adviesprijs is €419. Check hier het prijsoverzicht voor de laagste prijs elders. Bekijk hier en hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere BT Speakers.
  • De JBL PartyBox 310 is de ultieme partyluidspreker, vol functies om het feest tot diep in de nacht door te laten gaan; Zet het volume hoger en geniet van krachtig JBL PRO GELUID met een enorme bas
  • Met dynamische lichteffecten die reageren op het ritme van de muziek kunt u los gaan op de dansvloer; Bedien de oogverblindende visuele display vanaf een telefoon met behulp van de JBL PartyBox app
  • Dankzij IPX4 spatwaterdichtheid kunt u het feest bij het zwembad of op het strand gaande houden, zelfs als het regent; Geen zorgen meer over water of morsen ; dus zet het volume hoger en geniet ervan
  • De karaoke functie is een geweldige manier om een feest te beginnen; Met twee microfooningangen, een gitaaringang en ingebouwde vocale afstemming, steelt u de spotlight; Laat uw muzikale talent zien!
  • In de doos inbegrepen: JBL PartyBox 310 in het zwart, inclusief JBL PartyBox app, beknopte handleiding, garantiebewijs, veiligheidsblad en AC-netsnoer (AC-plug varieert per regio)
Bluetooth

Bluetooth

Stream eenvoudig draadloos vanaf uw smartphone of tablet, zet het volume hoger en ga los met de hoogste Bluetooth-geluidskwaliteit voor uw feest.

Microfoon- en gitaaringangen

Microfoon- en gitaaringangen

Word het middelpunt van het feest: sluit eenvoudig uw microfoon of gitaar aan, rock en verover het podium.

Coole lichteffecten

Coole lichteffecten

Muziekbox en feestverlichting in één: met de party-, beat- en pulse-modi biedt de PartyBox perfecte lichteffecten voor elke stemming.

Bewaar uw top radiozenders

JBL Signature Sound

Ontworpen met het legendarische JBL Signature Sound, zoals te vinden in theaters, arena’s en studio’s over de hele wereld.

DealsTracker
Logo