24% Korting All-in entree Familiepark Mondo Verde voor €18,95 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+355
€18,95 €25 Naar deal
Deal likes+355
€18,95 €25 Naar deal

24% Korting All-in entree Familiepark Mondo Verde voor €18,95 bij Actievandedag, normaal €25. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.
 • Incl. onbeperkt eten & drinken
 • De hele week geopend!
 • Geldig t/m 31 december 2024

Een all-inclusive dagje uit met de hele familie? Ontdek in Mondo Verde 250.000 m² aan tuinen, bijzondere dieren en spannende attracties. Inclusief onbeperkt eten en drinken!

Wat krijg je?

 • All inclusive entreeticket voor Mondo Verde in Landgraaf, Limburg
 • De hele dag onbeperkt eten en drinken. Zie ‘Familiepark Mondo Verde’ voor de inhoud van het menu waaruit je kan kiezen.

Voorwaarden & bijzonderheden

 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Geldigheid: vanaf aankoop t/m 31 december 2024 tijdens de actuele openingstijden. Check deze altijd vooraf op de website van Mondo Verde.
  – niet geldig in 2024 op:
  • 20, 21, 22, 23, 29 en 30 juni.
  • 19, 25 en 26 oktober na 18:00 uur. 
 • Toegang: neem de ActievandeDag ticket(s) mee naar Mondo Verde. 1 ticket is voor 1 persoon. Dat is je toegangsbewijs.
 • Kinderen: tot 3 jaar zijn gratis.
 • Huisdieren: huisdieren zijn niet toegestaan m.u.v. blindengeleidehonden.
 • Mindervaliden:  het park is toegankelijk voor mindervaliden.
 • Parkeren: parkeren kost € 7,50 per auto.
 • Corona update: er zijn een aantal aanpassingen i.v.m. het coronavirus, klik hier voor alle informatie.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk.

Ontdek jouw wereld in Mondo Verde

Heb jij ook zin om een leuke uitstap te maken met het gezin? Mondo Verde staat bekend als een familiepark waarbij de plezierige attracties, bijzondere dieren en schitterende wereldtuinen centraal staan. Een groot pluspunt; de pasta, de broodjes en nog vele andere producten zijn inbegrepen in de prijs. 

Plezierige attracties 

Ontdek samen de verschillende spectaculaire attracties van Mondo Verde. Jullie gaan zwevend door de lucht in de Mondo Volare of schreeuwen het uit in de achtbaan Treno. Joehoe! En krijgen jullie ook kriebels in je buik wanneer jullie naar beneden roetsjen in een waterattractie? Ga dan samen in de grote wildwaterbaan El Niño. Stap in de Sky Dive voor een vlucht over het Apeneiland, maar pas op dat de Ringstaartmaki’s jou niet te pakken krijgen. Terwijl de kinderen spelen in de speeltuinen, komen de ouders even lekker tot rust met een kop koffie op het terras.

Bijzondere dieren

In de dierenwereld van Mondo Verde ontdekken jullie vele diersoorten van over de hele wereld. Tropische vogels, witte Afrikaanse leeuwen, Bengaalse tijgers en nog vele andere bijzondere dieren. Jullie zien voor het eerst een zwarte panter in het echt. Ontdek jij het verschil tussen de zwarte panter en de Sri Lanka panter? Wandel vervolgens samen door Australië en sta oog in oog met Bennettwallaby’s en zwarte zwanen. In de Woestijn bewonderen jullie niet alleen kamelen, maar ook de leuke stokstaartjes. 

Schitterende wereldtuinen 

Jullie gaan samen op wereldreis en dat in maar 1 dag! In het Tropisch Paradijs wandelen jullie op 3 verschillende continenten tegelijkertijd. Hier zien jullie typische flora en fauna van Oost-Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Jullie ontdekken de Japanse cultuur en struinen in de wereldtuin Engeland door de Formele Tuinen en het Engels verwilderd landschap. In de Spaanse tuinen bezoeken jullie 2 hoogstaande bezienswaardigheden; het Alhambra en het Real Alcázar de Sevilla. 

All You Can Eat 

Jullie gaan met een volle buik naar huis. Mama en papa hoeven geen picknickmand klaar te maken voor jullie uitstap naar Mondo Verde. In de entreeprijs zit het All You Can Eat concept inbegrepen in de prijs. 

De toegang is inclusief onbeperkt eten en drinken. Je hebt de keuze uit de volgnede eet- en drinkwaren: verschillende belegde broodjes (broodje kaas, broodje ham, broodje salami en broodje worst), pasta (pasta bolognese, pasta met roomsaus en pasta met vegetarische saus), rijst (rijst met kipkerrie, rijst met zoetzure saus en rijst met vegetarische saus), warme dranken, slush-ijs en ranja. 

Voor de friet, frikandel, kroket en mini-loempia’s betaal je € 1,- per portie. 

DealsTracker
Logo