Verlopen

25% Korting Apenheul entreeticket voor €16,95 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+350
€16,95 €25,50 Naar deal
Deal likes+350
€16,95 €25,50 Naar deal

25% Korting Apenheul entreeticket voor €16,95 bij Actievandedag. Normaal €22,50 per kaartje. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Zin in een leuk en betaalbaar dagje uit? Kom naar Apenheul! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. En het leuke is: de helft van deze apen loopt los. Klim en klauter ook in 1 van de speeltuinen en bezoek presentaties van de dierverzorgers. Koop je kaarten nu met korting en slinger snel naar Apenheul.

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Apenheul in Apeldoorn 
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum van 31 maart t/m 5 november 2023.
 • Reserveren: is verplicht. Na aankoop kun je een datum kiezen in de kalender. 
 • Toegang: neem je e-ticket(s) digitaal of geprint mee naar Apenheul.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Openingstijden: van 31 maart t/m 5 november 2023 dagelijks geopend. Kijk op de website van Apenheul voor de actuele openingsdagen en -tijden.
 • Kindertickets: voor kinderen t/m 2 jaar heb je een gratis ticket nodig. Deze boek je in de agenda op apenheul.nl/webshop via de button ‘Ik heb nog geen ticket’. 
 • Rolstoelgebruikers: Apenheul is rolstoeltoegankelijk. Je kunt ook een rolstoel lenen bij de ingang van Stadspark Berg & Bos tegen een borg van € 1,-. 
 • Huisdieren: zijn niet toegestaan.
 • Parkeren: € 9,30 per dag per auto. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de automaten op de gemeentelijke parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Oog in oog met loslopende apen 

Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je meer dan 35 soorten apen. Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van de dierverzorgers, hang de aap uit in 1 van de speeltuinen en beleef het nieuwe gebied dat in het voorjaar van 2023 opent. In dit geheel vernieuwde deel van het park ontmoet je 2 nieuwe apensoorten: Noordelijke talapoins en West-Afrikaanse franjeapen. Kom jij deze soorten bezoeken? Ga op avontuur, laat je verrassen door de apen en geniet van de natuur.  

Herken jezelf in Apenheul

Natuurlijk is een dag Apenheul ook leerzaam en herkenbaar; van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Op welke aap lijk jij? Je komt erachter in het prachtige en ruime park, midden in de bossen van Apeldoorn op de Veluwe.

Meer info over jouw bezoek

Slinger snel naar apenheul.nl voor meer info over jouw bezoek en vergeet niet een kijkje te nemen bij alle te gekke activiteiten. Daarmee maak je jouw dagje uit nog leuker. 

DealsTracker
Logo