Verlopen

25% Korting Entreeticket Plopsaland De Panne voor €36,33 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+355
€36,38 €48,50 Naar deal
Deal likes+355
€36,38 €48,50 Naar deal

25% Korting Entreeticket Plopsaland De Panne voor €36,33 bij Tripper. Normaal €48,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.
is 1 dag niet genoeg? Bekijk hier voor overnachting deals bij Plopsaland de Pannen.

Ontdek de 50 betoverende outdoor- en indoorattracties in Plopsaland De Panne, waaronder de gloednieuwe The Ride to Happiness by Tomorrowland! De allereerste extreme spinning coaster in Europa.

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket voor Plopsaland De Panne – groter dan of gelijk aan 1 meter (t.w.v. €45,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket voor Plopsaland De Panne – groter dan of gelijk aan 85 cm en tot onder 1 meter (t.w.v. €16,50)
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 85 cm 
 • Profiteer van georganiseerde shows en evenementen bij Plopsaland de Panne. Kijk bij “meer informatie” voor de geplande evenementen
 • Een pretpark die de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties combineert
 • Gloednieuw: Europa’s Best New Coaster “The Ride to Happiness by Tomorrowland”
 • Geniet van al het lekkers bij één van de vele horecagelegenheden
 • Het meest bezochte pretpark van België!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 30 juni 2023
 • Goed nieuws! Je hebt geen reservatie, Covid Safe Ticket of mondmasker meer nodig tijdens jouw bezoek!
 • Je voucher is je entreebewijs. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem hem geprint mee naar het park, alleen op die manier krijg je toegang tot Plopsaland De Panne
 • Exclusief parkeerkosten (€12,50) 
 • Honden zijn niet toegestaan in het park (m.u.v. blindengeleidehonden) 

Meer informatie

Waag je aan de onvergetelijkste rit van je leven op ‘Europe’s Best New Coaster’: The Ride to Happiness by Tomorrowland. In deze parel ga je maar liefst 5 keer overkop terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. De on-board audio, de magische decoratie, opzwepende beats en kenmerkende eetkraampjes doen je wegdromen naar de feeërieke omgeving van Tomorrowland. Deze ervaring blijft je voor altijd bij!

Voor de kleine fans…

Je favoriete Studio 100-helden zoals Samson & Marie, K3, Bumba en Maya de Bij verwelkomen de allerkleinsten met open armen en nemen hen mee op meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Maak kennis met de verkeersregels in het Verkeerspark terwijl De Buurtpolitie een oogje in het zeil houdt! Boeven vangen met Mega Mindy op de Vliegende Fietsen, een magische boottocht doorheen het prachtige Bos van Plop of een duizelingwekkende rit in de K3 Roller Skater? In Plopsaland De Panne kan het allemaal! Het overdekte Mayaland zorgt bij slecht weer voor de nodige magie!

… en de waaghalzen

Geen hoogtevrees? Waag je dan aan een vlucht op de spectaculaire 70-meter hoge Nachtwacht-Flyer met een spectaculair zicht op het park. Mag het nog spannender? Betreed het mysterieuze Huis van Anubis en raas aan 90 km/u tijdens een spannende rit op Anubis The Ride of maak een avontuurlijke boottocht doorheen een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen en kolkende vulkanen op de DinoSplash. Nood aan nog meer thrills? Maak je klaar voor een razendsnel avontuur in Heidi The Ride waar je raast tegen meer dan 70 km/u over de houten rails. Maak een val van dertig meter in de ruigste sloep van de zeven zeeën met Piet Piraat op de SuperSplash of trotseer met Halvar de scherpe rotsen van De Grote Golf in Wickieland.

Shows & Evenementen

Ontmoet Piet Piraat & Berend Brokkenpap, Plop & Kwebbel, Maya & Willy, Bumba of Bumbina! Ga met hen op de foto als souvenir aan deze fantastische dag! Ontdek meer shows, Meet & Greets of alle evenementen in Plopsaland De Panne hier.

 • PAW Patrol Show: Het is een hele speciale dag in Avonturenbaai: het is Vriendjesdag! Natuurlijk vieren Chase, Marshall en Skye dit gezellige feest niet zonder hun allergrootste vrienden, namelijk: alle bezoekers van Plopsaland De Panne! Kom jij samen met jouw tv-helden zingen en dansen in de Avonturenbaai? Ontdek alle data hier.
 • De Buurtpolitie Dagen: Alarm! Er is een boevenbende gesignaleerd in Plopsaland De Panne… De Buurtpolitie kan jouw hulp gebruiken om de boeven in te rekenen en hun buit terug te vinden. Ga jij samen met de agenten van De Buurtpolitie op onderzoek? Als beloning kan je achteraf met hen op de foto! Ben jij een echte politieheld? Dan heeft politie Westkust nog enkele verrassingen voor jou in petto! Wat dacht je van leuke demonstraties met honden, een koprol in de tuimelwagen of een ritje op het De Buurtpolitie Verkeerspark onder begeleiding van een echte agent? Ontdek alle data hier.
 • Smurfen Weekend: Plopsaland De Panne kleurt blauw tijdens het Smurfen Weekend! Grote Smurf en Smurfin komen speciaal van het Smurfendorp langs om jou te ontmoeten! Kom jij hen knuffelen en poseren voor een leuke foto? Ontdek alle data hier.
 • Winter Magic: Wil jij een echte magische winterdag beleven? Dat kan in Plopsaland De Panne! Het park wordt tijdens Winter Magic getransformeerd in een wondermooi winterlandschap met honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Zo zag je Plopsaland De Panne nog nooit! Ontdek alle data hier.
 • Lichtfestival: Wanneer de avond valt, wordt Plopsaland De Panne extra magisch! Tijdens het Lichtfestival ontdek je in het volledige park prachtig verlichte sculpturen van je favoriete Plopsa-helden. Ontdek alle data hier.
 • New Year’s Eve: duizenden fonkelende lichtjes,betoverende attracties en hartverwarmende animatie met als kers op de taart een fantastisch optreden van Samson & MarieAftellen naar 2023 doen we met dj-sets én een magisch vuurwerk… Dit evenement gaat door op 31/12/2022.
 • Ketnet Kerst: Ketnet maakt de kerstvakantie extra gezellig en komt naar je toe met Ketnet Kerst in Plopsaland De Panne! Ontmoet jouw favoriete Ketnet-helden en leef je uit op meer dan 50 attracties in Plopsaland De Panne! Ontdek alle data hier.
 • Luminaria: Wanneer de avond valt, toveren magische figuren de gevel van Mayaland om tot een feeëriek decor voor de onvergetelijke spektakelshow Luminaria. Laat je betoveren door een winters verhaal vol videoprojecties, muziek, licht en speciale effecten. Ontdek alle data hier.

Bereikbaarheid 
Plopsaland De Panne is gelegen in België nabij de kustlijn. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Plopsaland De Panne beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Je kunt een parkingticket kopen aan de kassa. Kom je met het openbaar vervoer? Het station van De Panne bevindt zich op loopafstand van de ingang van het park (bereikbaar via aan speciaal wandelpad).

DealsTracker
Logo