Verlopen

25% Korting Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard voor €11 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+233
€11 €14,75 Naar deal
Deal likes+233
€11 €14,75 Naar deal

25% Korting Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard voor €11. Normaal €14,75. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Ontdek het boerderijleven bij Avonturenboerderij Molenwaard!

Beleef het Hollandse landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard! Kinderen kunnen zelf aan de slag in de moestuin, een ritje maken op de pony, koe melken en nog veel meer. Leuk en leerzaam uitje!

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard (t.w.v. €14,75) 
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar
 • Door de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid-Holland 2019!
 • Een perfect uitje voor gezinnen met kinderen tussen de 2 en 10 jaar
 • Knuffel de liefste geitjes, schapen en konijnen
 • Ontmoet het vrolijke duo Fien & Teun! 
 • Geniet in de weekenden van september en oktober van de voorstelling ‘Kikker is Verliefd’ 
 • In oktober is het thema Paddenstoelen en Pompoenen bij Avonturenboerderij Molenwaard 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 3 januari 2021
 • Let op! De voucher is niet geldig op 14 en 15, 21 en 22, 28 en 29 november en 5 december 2020
 • Reserveren: reserveren is verplicht.Je dient na aankoop op de website van Avonturenboerderij Molenwaard een datum te reserveren. Meer informatie vind je op de voucher
 • Tijdens een bezoek aan Avonturenboerderij Molenwaard gelden regels i.v.m. het coronavirus. Kijk hier voor meer informatie
 • De voucher is samen met de reserveringsmail je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem ze geprint mee  
 • Kijk hier voor actuele openingstijden

Locatie

Wilgenweg 3,
2964 AM Groot-Ammers 

Meer informatie

Kom bij avonturenboerderij Molenwaard samen met Fien & Teun de leukste avonturen beleven. De leukste boerderij van Nederland is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan de boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Op de boerderij kan je verschillende karren vinden waar bijvoorbeeld een echte imker je alles uit kan leggen over bijen! Weet jij waarom er gaten is kaas zitten? De kaasboer kan je bij zijn kar alles vertellen over kaas. Bij de karren kunnen zelfs de kleinste bezoekers op interactieve wijze alles leren over het boerderijleven. 

Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat ‘spelen is ontdekken’ centraal. Dit wordt waargemaakt voor de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas of een ponyritje maken, je kan er een hoop beleven en ontdekken! 

Op de boerderij staat iedere maand een ander thema centraal. In de maanden februari, maart en april kun je genieten van de lammetjes maanden op de boerderij! Hoe bereiden de dieren en de boerderij zich voor op de lente? Krijgen de planten en dieren het koud tijdens de winter? Ontdek het allemaal op de boerderij! 

Fien & Teun 

Ontmoet Fien en Teun, het vrolijke boertje en boerinnetje! De verhaaltjes van de twee boerenkinderen dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten bij Avonturenboerderij Molenwaard. Op hoogseizoendagen komen Fien en Teun zelf ook langs voor een dikke knuffel, een leuke foto én een optreden in hun eigen theater met de interactieve, vrolijke minishow over het leven op de boerderij. 

Kijk voor meer informatie over openingstijden, en activiteiten op de website van Avonturenboerderij Molenwaard. 

Bezoekersinformatie

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Toets als adres ‘Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers’ in op je navigatiesysteem. Het is mogelijk op betaald te parkeren naast de boerderij, je kan een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5,-. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl

DealsTracker
Logo