Verlopen

26% Korting Apple Apple iPhone 7 128 GB CPO bij iBOOD

SaveSavedRemoved 0
iBOOD
Deal likes+335
26% Korting Naar deal
Deal likes+335
26% Korting Naar deal

26% Korting Apple Apple iPhone 7 128 GB CPO, adviesprijs €664,29. Check hier voor de laagste prijs elders.  Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deals.

Apple iPhone 7 | 128 GB | CPO

Daar is hij dan weer hoor: de Apple iPhone 7. Eén van de populairste en – als je het ons vraagt – mooiste modellen in Apple’s razend populaire iPhone-familie. Van de waterdichte behuizing tot de krachtige camera’s, zoals je gewend bent van Apple, gaat ook deze iPhone gepaard met nieuwe innovaties en indrukwekkende prestaties ten opzichte van zijn voorgangers.

En dan hebben we ook nog eens het 128 GB model voor je liggen.

4.7″ display & A10-processor

De waterdichte behuizing beschermt het toestel tegen water, zelfs tot een half uur lang in één meter diepte. Het 4.7-inch Retina-display is ongekend helder en scherp, waardoor jouw foto’s, video’s en games er nóg beter uitzien. De krachtige A10 Fusion-processor laat je niet alleen gebruik maken van de zwaarste programma’s, hij is ook nog eens energiezuinig waardoor de accu tot twee keer langer meegaat dan de iPhone 6.

12 MP-camera & iOS 11

Met de 12-megapixelcamera maak je de mooiste foto’s en met de 7-megapixelfrontcamera zijn ook je selfies van Apple-kwaliteit. De iPhone 7 beschikt verder over stereo-speakers. Het besturingssysteem kan natuurlijk geüpdate worden naar de nieuwste versie van iOS. Verder wordt het 4G-netwerk ondersteunt tot 450 Mbps.

Maar wat vertellen we je allemaal? Jij wist natuurlijk allang dat je deze deal moest hebben toen je iPhone 7 las ;).

Certifed Pre-Owned & afkomstig uit de VS
Deze exemplaren zijn door Apple bestempeld als ‘Certified Pre-Owned’. Dit wil zeggen dat het exemplaren zijn die zijn teruggebracht en vervolgens bij Apple een rigoureus herstelproces hebben ondergaan. Zo zijn de batterij en behuizing in hun geheel vervangen.Deze Apple producten worden gedekt met een (beperkte) Apple internationale garantie van een jaar. Je kunt er dus gewoon mee langs bij de Apple Store voor je garantie. De iPhone wordt daarnaast geleverd in een officiële, verzegelde Apple-verpakking inclusief alle accessoires. Een EU verloopstekker wordt eveneens meegeleverd.

Merk: Apple
Type: iPhone 7 (128 GB)
Staat: Certified Pre-Owned
Garantie: 1 jaar


  • 128 GB opslag
  • Met 4.7″ Retina-display
  • Waterbestendig

DealsTracker.nl
Logo