Verlopen

26% Korting Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard voor €12,50 bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 0
AD Webwinkel
Deal likes+233
€12,50 €16,95 Naar deal
Deal likes+233
€12,50 €16,95 Naar deal

26% Korting Entreeticket voor Avonturenboerderij Molenwaard voor €12,50 bij AD Webwinkel. Normaal €16,95. Bekijk. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Ga op ontdekkingstocht bij Fien & Teun en leer alles over de boerderij!

Over Avonturenboerderij Molenwaard

Bij Avonturenboerderij Molenwaard ontdek je, samen met Fien en Teun, van alles over het leven op een boerderij. Hier valt echt van alles te beleven. Maak een ponyritje of rijd op de trekkers. Knuffel met de liefste dieren en ga op bezoek bij Stip de Pony. Geniet ook zeker van de boerenkartheatershows en ontmoet het populaire boertje en boerinnetje in het echt!

Vergeet tijdens jouw dagje uit niet om ook goed om je heen te kijken. Zo vind je de antwoorden op alle vragen en puzzels uit het opdrachtenboekje. Lukt het jou de opdrachten te maken? Dan ontvang jij je boerderijdiploma en word je, net als Fien & Teun, een écht boertje of boerinnetje.

Leukste Uitje van Zuid-Holland

Ruim 750.000 bezoekers gingen je voor en beoordelen Avonturenboerderij Molenwaard met gemiddeld een 4,7 (van de 5!). Niet voor niets is Avonturenboerderij Molenwaard in 2019, 2020, 2021, 2022 én 2023 uitgeroepen tot het ‘Leukste Uitje van Zuid-Holland’ door de ANWB.

De deal op een rijtje

  • Je ontvangt je voucher(s) direct in je mailbox
  • Profiteer nu van flinke korting
  • Vouchers zijn te verzilveren t/m 7 januari 2024

Hoe werkt het?

  1. Bestel jouw voucher(s).
  2. Je ontvangt jouw bestelling direct in je mail.
  3. Verzilver je voucher(s) via de stappen op het voucher. Dit kan t/m 31 december.
  4. Maak er een leuk dagje uit van!

Je hoeft je entreeticket niet uit te printen. De tickets zijn namelijk ook te scannen vanaf een smartphone of tablet. Download wel eerst het ticket op je smartphone of tablet, want een foto is niet scanbaar.

⁠⁠Verzilverdatum tot en met 31 december 2023.

Wat je moet weten

Ontdek alles over de boerderij
Bij Avonturenboerderij Molenwaard beleven kleine kinderen de dag van hun leven. Spelen en leren gaan hier namelijk hand in hand. Kom snel meer te weten over dit fantastische dagje uit!

Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar
Avonturenboerderij Molenwaard is een leuk en leerzaam familie-uitje voor gezinnen met kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Maar ook de allerkleinsten mogen natuurlijk mee. Kinderen t/m 1 jaar hebben zelfs gratis toegang.

Entertainment
Naast alle leuke attracties en dierenvriendjes heeft Avonturenboerderij Molenwaard ook een breed aanbod aan entertainment. Van verschillende shows en themamaanden tot Fien & Teun. Zo valt er echt de hele dag door wat te beleven.

Fien & Teun
Fien & Teun kunnen niet wachten jou te ontmoeten. Kom kijken naar de showtjes en zing en dans mee op de leukste liedjes van het boertje en boerinnetje. Ook kun je je uitleven op het nieuwe Fien & Teun Speelplein!

Mike & Molly
Maak kennis met de liefste schaapjes Mike & Molly in hun vrolijke show. De schaapjes van Fien & Teun beleven samen de grootste avonturen op zoek naar lekker gras.

Boerenkartheatershows
Meer leren over het leven op de boerderij kan bij de boerenkartheatershows. In deze muzikale en interactieve shows kom je veel te weten. Natuurlijk mag je ook al je vragen stellen!

Hiep hiep, hoera!
Avonturenboerderij Molenwaard bestaat 5 jaar! Beleef nu samen met de héle familie een feestelijk dagje uit én vier t/m 23 oktober 2023 de verjaardag van de boerderij mee. Zo hebben Fien en Teun bijvoorbeeld een speciale show voorbereid. Speciaal voor de verjaardag van de Avonturenboerderij kun jij nu ook op ontdekkingstocht met een feestelijk boekje over het versierde park. Aan het einde van jouw dag ontvang je zelfs een écht diploma, ook leuk als aandenken aan het leuke verjaardagsfeestje van de boerderij.

Openingstijden

Het park en de attracties zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
Het voorplein is geopend van 09.30 – 18.00 uur.

Locatie

Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers

Bepaal hier jouw route naar Avonturenboerderij Molenwaard.

Bereikbaarheid & parkeren

Met de auto
Avonturenboerderij Molenwaard is gevestigd in Zuid-Holland en is met de auto goed bereikbaar vanuit het hele land. Wij adviseren om via de N214 en N216 te rijden.

Bij Avonturenboerderij Molenwaard is voldoende parkeergelegenheid. Bij de kassa van het park kun je een uitrijmunt voor € 7,- kopen, maar dit kan ook online.

Met het OV
Ga de avontuurlijke uitdaging aan en kom met de trein en/of bus naar het park. Kijk voor actueel reisadvies op 9292.nl.

Met de fiets
Kom je op de fiets naar Avonturenboerderij Molenwaard? Dan kun je deze stallen in onze gratis fietsenstalling. De fietsenstalling bevindt zich naast het parkeerterrein. Je komt hier door langs de slagboom het terrein op te rijden. De fietsenstalling bevindt zich achter de slagboom, maar is niet bewaakt. Het stallen van een fiets is op eigen risico.

Meer informatie over Avonturenboerderij Molenwaard

Eetgelegenheden
Er zijn eetgelegenheden mogelijk. Er is een pannenkoekenrestaurant en ook Eeterij Molenzicht voor een snack of een boerenlunch.

Pinnen
Bij Avonturenboerderij Molenwaard kun je overal pinnen, zowel bij de kassa als de eetgelegenheden en de kadowinkel.

Eigen eten en drinken
Bij Avonturenboerderij Molenwaard mag je je eigen eten en drinken nuttigen in het park. Dit geldt niet voor Eeterij Molenzicht, Pannenkoekenrestaurant de Fruitschuur en het bijbehorende terras. Verspreid over het park staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.

Bezoekers met een beperking
Alle paden bij de Avonturenboerderij zijn breed genoeg om door te gaan met een rolstoel of scootmobiel. Avonturenboerderij Molenwaard beschikt over een beperkt aantal rolstoelen. Deze kun je gratis lenen. Als je gebruik wilt maken van een rolstoel kun je er een reserveren via [email protected].

Honden
Honden zijn van harte welkom bij Avonturenboerderij Molenwaard, op voorwaarde dat ze zijn aangelijnd. Het is niet toegestaan om je hond mee te nemen in de activiteiten. Denk dan aan de dierenverblijven, Eeterij Molenzicht en het Fien & Teun Theater (uitgezonderd hulphonden). Honden mogen ook nooit alleen worden gelaten.

DealsTracker
Logo