Verlopen

26% Korting Entreeticket World of Dinos in Utrecht of Eindhoven voor €15,99 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+601
26% Korting Naar deal
Deal likes+601
26% Korting Naar deal

26% Korting Entreeticket World of Dinos in Utrecht of Eindhoven voor €15,99 bij Tripper. Adviesprijs is €21,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Bezoek de grootste Dino Expo van Europa! Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren de Jaarbeurs in Utrecht en het Klokgebouw in Eindhoven tijdens de zomervakantie. Mis het niet!

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: World of Dinos in Jaarbeurs in Utrecht, vanaf 12 jaar (t.w.v. €21,50)
 • Dealoptie 2: World of Dinos in Jaarbeurs in Utrecht, 3 t/m 11 jaar en 65+ (t.w.v. €19,50)
 • Dealoptie 3: World of Dinos in het Klokgebouw in Eindhoven, vanaf 12 jaar (t.w.v. €21,50)
 • Dealoptie 4: World of Dinos in het Klokgebouw in Eindhoven, 3 t/m 11 jaar en 65+ (t.w.v. €19,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar, reserveren is niet nodig! 
 • Bezoek de grootste Dino Expo van Europa!
 • Sta oog in oog met levensgrote en bewegende dinosaurussen
 • Naast dino modellen zijn er speurtochten, kun je een ritje maken op een dino en is er een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden 
 • De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden
 • Perfect uitje met het hele gezin tijdens de zomervakantie! 

Voorwaarden

 • De voucher voor Jaarbeurs Utrecht is geldig in de periode van 2 juli t/m 7 augustus 2022
 • De voucher voor Klokgebouw Eindhoven is geldig in de periode van 16 en 17 juli en 23 juli t/m 28 augustus 2022
 • Let op! De voucher is niet je toegangsbewijs. Je dient de voucher(s) na aankoop te verzilveren door online een datum en aankomsttijd te reserveren. Meer informatie hierover vind je terug op de voucher. Zonder reservering geen toegang! 
 • Na reservering ontvang je het officiële entreeticket per mail. Laat deze scannen vanaf je smartphone of neem deze geprint mee naar de Jaarbeurs
 • 65-plussers kunnen World of Dinos bezoeken met een entreeticket voor kinderen 
 • Let op! De entree sluit om 14:00 uur, dus zorg dat je voor deze tijd binnen bent
 • Geopend van 10:00 tot 16:00 uur

World of Dinos in Utrecht & Eindhoven

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Utrecht en Eindhoven tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze in juli en augustus World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. World of Dinos is in de zomervakantie te zien in de Jaarbeurs in Utrecht en in het Klokgebouw in Eindhoven.

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 10.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. In Nederland is de belangstelling voor dinosaurussen onder kinderen en hun ouders onverminderd groot. Daarom presenteren de producenten van de expo deze educatieve attractie nu in twee steden: Utrecht en Eindhoven. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is veel aandacht besteed door deskundigen. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten. Een bezoek aan World of Dinos duurt maximaal anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. De oppervlakte van de expo is immens. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de expohallen naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de zomervakantie voor zowel ouders als kinderen. 

DealsTracker
Logo