Verlopen

26% Korting Google Chromecast v3 (2018) voor €29 bij Bol.com

BewarenBewaardRemoved 14
Bol.com
Deal likes+143
€29,00 €39,99 Naar deal
Deal likes+143
€29,00 €39,99 Naar deal

26% Korting Google Chromecast v3 (2018) voor €29 bij Bol, adviesprijs €39. Check hier voor de laagste prijs elders.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere mediaplayers.

Google Chromecast versie 2 en 3
De Google Chromecast  is een apparaat voor mediastreaming dat wordt aangesloten op de HDMI-poort van je tv. Je kunt gewoon je bestaande mobiele apparaat en je huidige tv gebruiken om je favoriete tv-programma’s, films, muziek, sport, games en meer te casten. Chromecast werkt met je iPhone®, iPad®, Android-telefoon en -tablet, Mac®- en Windows®-laptop en met Chromebooks.

Al je video, muziek en games op je TV
Je kunt met je telefoon overal in huis gemakkelijk zoeken, browsen, afspeellijsten maken en de tv bedienen. Bovendien kun je de telefoon gewoon voor andere dingen blijven gebruiken zonder de afgespeelde muziek te onderbreken en zonder dat de accu snel leegraakt.

Onbeperkt entertainment
Met Chromecast heb jij de controle. Je kunt kiezen uit meer dan 200.000 tv-programma’s en films, 30 miljoen nummers plus radio, sport, games en meer. Ontdek een groot aanbod aan gratis, betaalde of abonnementscontent van honderden apps, zoals bijvoorbeeld Netflix, NPO en HBO Go.

Met de nieuwe Google Chromecast stream je eenvoudig content vanaf een smartphone of tablet naar jouw televisie. Je sluit de Google Chromecast aan op een HDMI-poort van uw televisie, waarna je direct tv-programma’s, films, sport en games kunt streamen. Daarnaast kun je alles wat op jouw Android-tablet of -smartphone staat weergeven op jouw televisie. Je hoeft simpelweg enkel op het cast-icoon te drukken om content naar jouw televisie te streamen. Jouw smartphone of tablet is de afstandsbediening waarmee je kunt zoeken, afspelen, pauzeren en meer. Dankzij Fast Play wordt content snel geladen en met What’s On word je op de hoogte gebracht van nieuwe en populaire content. Ten opzichte van de vorige Google Chromecast biedt de nieuwe Google Chromecast een betere resolutie, snellere prestaties en een betere verbinding.

DealsTracker
Logo