26% Korting Paper Mario Origami King Switch voor €44,49 bij Amazon.fr

SaveSavedRemoved 6
Amazon.fr
Deal likes+666
€44,49 €59,99 Naar deal
Deal likes+666
€44,49 €59,99 Naar deal

26% Korting Paper Mario Origami King Switch voor €44,49. Adviesprijs is €59,99. Check hier voor de laagste prijs elders. Verzending is €3,83 naar NL. Betalen met Creditcard of Giftcard. Deze prijs is momenteel de laagste gespotte prijs. let op, het hoesje is in Frans, het spel is hetzelfde als de NL versie. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Switch Spellen.
  • Het lijkt erop dat koning Olly, die naar eigen zeggen heerst over het Origami-koninkrijk, het duivelse plan heeft om de gehele wereld op te vouwen. Mario wil daar een stokje voor steken!
  • Er zijn nieuwe tools zoals vouwarmen waarmee Mario toegang kan krijgen tot nieuwe locaties en puzzels kan oplossen.
  • Onderweg komen spelers vele bekende en nieuwe gezichten tegen, zoals koning Olly’s zus Olivia.
  • Een nieuw gevechtssysteem dat op ringen gebaseerd is. Spelers moeten hun puzzelvaardigheden gebruiken om vijanden op een rijtje te krijgen om ze maximale schade uit te delen.
  • Dit nieuwe Mario-avontuur op de Nintendo Switch biedt een gedetailleerde wereld om te verkennen, talloze minigames om te spelen, allerlei mysteries om op te lossen en vooral veel humor waar je dubbel van zult liggen.

Humoristische reis vol puzzels, strategische gevechten, eigenaardige personages en unieke graphics. Een prachtige papieren wereld ontvouwt zich Ga met Mario en zijn nieuwe metgezel Olivia op een komisch RPG-avontuur dat je naar alle uithoeken van een papieren wereld brengt in Paper Mario The Origami King op de Nintendo Switch. Neem het op tegen de origami-koning en zijn flinterdunne leger, werk samen met bijzondere kompanen en leer magische krachten te beheersen op je missie om de wereld te redden. Een verscheurde wereld De kwaadaardige koning Olly heeft prinses Peach in origami veranderd, haar kasteel losgerukt en hermetisch afgesloten met magische papieren linten. Maar vrees niet, want onze besnorde held Mario en zijn nieuwe partner Olivia geven acte de présence. Reis door de wereld, van bloedhete woestijnen tot woeste zeeën, en rekruteer allerlei bijzondere personages, terwijl je probeert het kasteel te ontdoen van de vervloekte linten en je papieren vrienden redt die in gevouwen soldaten zijn veranderd. Een avontuur om uit te pakken Reis door de wereld, repareer de door de gevouwen soldaten toegebrachte schade en red Toads die niet zonder (kleer)scheuren door de chaos zijn gekomen. Gebruik de verreikende vouwarmen en andere papiertransformaties met behulp van Olivia’s papiervouwkrachten, red degenen die door de hulpjes van de origami-koning gevangen zijn genomen en herstel de vrede in de wereld. Steek een stokje voor Olly’s plannen door gevechten aan te gaan waarin zowel je tactisch denkvermogen als je puzzeloplossend vermogen op de proef wordt gesteld. Neem het op tegen Olly’s kartonnen krijgers en de enorme eindbazen die onder zijn bevel staan. Kenmerken – Het lijkt erop dat koning Olly, die naar eigen zeggen heerst over het Origami-koninkrijk, het duivelse plan heeft om de gehele wereld op te vouwen. Mario wil daar een stokje voor steken. – Er zijn nieuwe tools zoals vouwarmen waarmee Mario toegang kan krijgen tot nieuwe locaties en puzzels kan oplossen. – Onderweg komen spelers vele bekende en nieuwe gezichten tegen, zoals koning Olly’s zus Olivia. – Zelfs Bowser schaart zich niet achter koning Olly, en Mario verwelkomt alle hulp met open armen. – Een nieuw gevechtssysteem dat op ringen gebaseerd is. Spelers moeten hun puzzelvaardigheden gebruiken om vijanden op een rijtje te krijgen om ze maximale schade uit te delen. – Dit nieuwe Mario-avontuur op de Nintendo Switch biedt een gedetailleerde wereld om te verkennen, talloze minigames om te spelen, allerlei mysteries om op te lossen en vooral veel humor waar je dubbel van zult liggen.

DealsTracker.nl
Logo