Verlopen

27% Korting Entreeticket Madurodam voor 14,95 bij AD Webwinkel

BewarenBewaardRemoved 0
AD Webwinkel
Deal likes+667
27% Korting Naar deal
Deal likes+667
27% Korting Naar deal

27% Korting Entreeticket Madurodam voor 14,95. Normaal €21,50 p.p.. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Kom deze herfstvakantie naar Madurodam. Het familiepark is een buitenpark waar je samen het mooiste van Nederland ontdekt. Speel met water, laad containers in de Rotterdamse haven én voorkom dat Nederland onder water komt te staan. De allerkleinsten spelen in de nijntje speeltuin en genieten van alle bewegende treintjes, boten en auto’s.

De deal op een rijtje

  • Maak een ontdekkingsreis voor Nederland
  • Zowel binnen als buiten valt er veel te beleven!
  • Ontdek de nieuwste attractie: The Flying Dutchman

Attracties binnen en buiten

Oók binnen is genoeg te doen en te beleven, handig voor als het eventjes regent. Stap aan boord van een echt Dakota vliegtuig in de nieuwste attractie The Flying Dutchman: vlieg vlak over de Amsterdamse grachten, dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s en vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. Ook leuk om te doen: draai aan de radars van de grote stoommachine en maak van water land in attractie de Waterwolf.Lekker op pad met de (klein)kinderen

In Madurodam is veel te zien, doen en beleven voor jong én oud. Het ideale uitje dat leuk en leerzaam is voor (klein)kinderen met hun papa’s en mama’s of opa’s en oma’s. Kom gezellig langs, nu extra voordelig! Madurodam. Moet je meemaken.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo