Verlopen

27% Korting Entreeticket Vogelpark Avifauna Alphen aan den Rijn voor €13,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+301
€13,50 €18,50 Naar deal
Deal likes+301
€13,50 €18,50 Naar deal

27% Korting Entreeticket Vogelpark Avifauna Alphen aan den Rijn voor €13,50 bij Tripper. Normaal €18,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Ga op ontdekkingsreis in Vogelpark Avifauna en bewonder de prachtige vogels, halfapen en rode panda’s die hier leven. Bewonder ook het nieuwe gebied de Argentijnse Cerrado!

Wat te verwachten

 • Entreeticket Vogelpark Avifauna (t.w.v. €18,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Bewonder de mooiste vogels, halfapen en rode panda’s 
 • Urenlang speelplezier voor de kids in de buitenspeeltuin 
 • Nieuw! Ontdek het nieuwe gebied de Argentijnse Cerrado
 • Een leerzaam uitje en een veelzijdig aanbod van activiteiten voor jong en oud! 
 • Gratis parkeren bij Vogelpark Avifauna! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 oktober 2022
 • Reserveren is verplicht. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem de voucher geprint mee 
 • De voucher is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen
 • Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphonden)
 • Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur

Meer informatie

Ga op ontdekkingsreis in Vogelpark Avifauna en ga op zoek naar alle dieren die in Vogelpark Avifauna leven. Maak een prachtige wandeling door het park en bekijk de meest bijzondere vogels. Tijdens je wandeling waan je je in verschillende werelddelen en zie je de mooiste vogels die daar vandaan komen. Maar er is zooveel meer! De vogels leven hier samen met dwergaapjes, halfapen en rode panda’s. Van zo dichtbij heb jij ze nog nooit gezien! 

Nieuw: de Argentijnse Cerrado

Hier ontmoet je spannende dieren uit Zuid-Amerika. Op de hooggelegen grasvlaktes vind je darwins nandoes samen met vicuña’s, kuifhoenderkoeten en zelfs een reuzenmiereneter. Twee watervallen monden uit in een meanderende beek met zwarthalszwanen. Vanaf het uitkijkpunt heb je prachtig zicht over het nieuwe pampagebied. De mara’s hebben een eigen gebied waar bezoekers tussendoor mogen wandelen. Zo zie je deze supersnelle knaagdieren van heel dichtbij! Hou jij ze bij? 

Lori Landing 

In de Lori Landing waan je je voor even in Australië. Hier kom je een grote kolonie lori’s tegen, maar ook zijn hier blauwwanghoningeters en maskerkieviten te vinden. Ze leven hier samen tussen de palmen, oranje rotsen en termietenheuvels. Zelf Lori’s voeren? Neem een cupje nectar in je hand en binnen no-time zitten ze op je handen en armen.

Nuboso 

Op het Nuboso eiland woont een gezellige groep met dwergapen. Wandel over het weelderig beplante eiland, waan je in een Zuid-Amerikaanse sfeer en kijk je ogen uit. Hier klimmen en klauteren namelijk keizersnorrebaardtamarin, witgezichtsaki’s en rode titi’s over touwen en bomen. De dwergaapjes wonen niet alleen. Ook wonen er wilde cavia’s en verschillende vogels op het eiland. 

Oosterse Tuin

De Oosterse Tuin is ingericht in Chinese sferen. Met Oosterse beplanting en ornamenten zie je verschillende vogels. Zo zijn er sierlijke Mantsjoerije kraanvogels en mandarijneenden die je kunt bewonderen. En wat is dat in de boom? Dat is geen vogel! Dat is één van de rode panda’s die ook op het eiland leeft. Deze leuke dieren kun je van de vlonders van wel heel dichtbij zien.

Speeltuin

Even genoeg dieren gezien? De kids kunnen heerlijk spelen in de gigantische speeltuin. Ze kunnen roetsjen van de superglijtoren, klimmen en klauteren door het woestijngebied en spannende avonturen beleven op het jungle-eiland. Er is zelfs een megatrampoline waar je zo hoog op kan springen als je wilt. Er is genoeg leuks te ontdekken in de speeltuin.

Bereikbaarheid

Vogelpark Avifauna is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je gratis parkeren bij het park. 

Het vogelpark is toegankelijk met een rolstoel. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig in alle restaurants. Verder zijn er ‘slecht ter been’ stoelen te leen, deze kan je niet reserveren. Houdt er wel rekening mee dat de paden niet allemaal even recht zijn. Huisdieren zijn niet toegestaan in het park. 

Deals Tracker
DealsTracker
Logo