Verlopen

27% Korting Light Safari Beekse Bergen ticket voor €15,50 bij ActievandeDag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+225
€15,50 €22,50 Naar deal
Deal likes+225
€15,50 €22,50 Naar deal

27% Korting Light Safari Beekse Bergen ticket voor €15,50 bij ActievandeDag. Adviesprijs is €22,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Ontdek de magie van het licht tijdens Light Safari in Beekse Bergen. Langs de paden van de wandelroute zie je grote lichtobjecten in de vorm van dieren, bloemen en planten. Een adembenemende, kleurrijke wandeling waarbij je ook nog eens van alles leert over de betekenissen van kleur in de natuur. Koop je tickets nu met korting en zet dit bijzondere uitje alvast in je agenda.

Wat krijg je?

 • Entreeticket (vanaf 10 jaar oud) voor Light Safari in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Reserveren: is verplicht. Na betalen kun je een datum kiezen in de kalender om je bezoek te reserveren.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Toegang: neem op de dag van je bezoek je e-tickets digitaal of geprint mee.
 • Parkeren: een uitrijticket kost € 9,50 per voertuig. Deze kun je online kopen op de website van Light Safari. Een uitrijticket is verplicht als je met de auto komt.
 • Kinderen: t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Kindertickets voor kinderen van 3 t/m 9 jaar oud zijn te koop op de website van Light Safari.
 • Huisdieren: met het oog op de veiligheid en hygiëne worden in het park geen huisdieren toegelaten. Hulphonden mogen naar binnen op vertoon van het vaccinatieboekje en bewijs dat het om een hulphond gaat.
 • Rolstoelgebruikers: Light Safari is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Rolstoelen zijn te leen o.b.v. beschikbaarheid bij de gastenservice van het safaripark.
 • Goed om te weten: Light Safari is via een speciaal uitgezette wandelroute te bewonderen. Alle lichtgevende flora en fauna zijn langs de wandelroute geplaatst. De boot-, bus- en autosafari zijn daarom tijdens de Light Safari gesloten.
 • Let op: tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.
 • Locatie: Beekse Bergen 1, 5081 NJ in Hilvarenbeek (Noord-Brabant). 

Beschikbaarheid

 • Geldigheid: één dag naar keuze in de periode 7 december 2023 t/m 25 februari 2024.
 • Dagen Light Safari: iedere donderdag t/m zondag én elke avond in de kerst- en voorjaarsvakantie.
 • Openingstijden: van 17.00 tot 21.30 uur.

Light Safari | Ontdek de magie van het licht

Wanneer de zon langzaam onder de horizon zakt en de schemering over Safaripark Beekse Bergen valt, komt de magische overgang van dag naar nacht tot leven. Er gebeurt iets bijzonders… De dieren gaan naar hun onderkomens en het park transformeert in een wonderlijke wereld vol licht en kleur.  

Langs de paden van de wandelsafari onthullen zich de meest kleurrijke en adembenemende lichtobjecten. Een regenboog aan lichtgevende dieren, bloemen en planten schitteren langs een route waar jij je deze wintermaanden eindeloos kunt verwonderen. Tijdens de donkere dagen word je in Safaripark Beekse Bergen meegenomen in een magische wereld vol kleuren.  

Kleur is overal om ons heen. Het maakt de wereld niet alleen een stuk fleuriger, het heeft ook diepgaande betekenissen in de natuur. Waarom zijn veel giftige dieren bijvoorbeeld geel? En hoe ontstaat een regenboog eigenlijk? Tijdens deze allereerste Light Safari kom je hier alles over te weten. Hier komen kleuren tot leven en word jij door kleur geleid op een prachtige tocht. Door je telkens onder te dompelen in een nieuwe kleurzone, ervaar jij de aantrekkingskracht van kleur als nooit tevoren.   

Ga mee op een kleurrijk avontuur en ontdek de magie van het licht!  

Praktische informatie over Light Safari

Tijdens Light Safari loop je een route door het Safaripark. Deze route is alleen te voet af te leggen. Het is dus niet mogelijk om een auto-, bus- of bootsafari te doen tijdens Light Safari. Langs de route kom je veel grote lichtobjecten tegen in de vorm van dieren, bloemen en planten. De route is ingedeeld in kleurzones. Zo word je telkens ondergedompeld in één kleur of in een mix van bepaalde kleuren. Onderweg kom je verschillende eettentjes tegen waar je een hapje en drankje kunt halen.  

DealsTracker
Logo