Verlopen

27% Korting Samsung Galaxy Buds+ voor €59 bij MediaMarkt [Black Friday Deal]

BewarenBewaardRemoved 0
MediaMarkt
Deal likes+337
€59,00 €80,99 Naar deal
Deal likes+337
€59,00 €80,99 Naar deal

27% Korting Samsung Galaxy Buds+ voor €59 bij MediaMarkt [Black Friday Deal]. Adviesprijs is €80,99. Check hier voor de laagste prijs elders, Verzending is gratis. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Soundbars.

Bluetooth: Ja
Signaaloverdracht: draadloos
Noise cancelling: Nee
Draagwijze: In-ear
Geïntegreerde microfoon: Ja

De Galaxy Buds+ zijn de derde generatie ‘True Wireless’ oordopjes van Samsung. De Buds+ bieden je een langere accuduur, hogere geluidskwaliteit en een betere besturing, wat zorgt voor de ultieme ervaring van jouw favoriete muziek. Dankzij de ingebouwde Tweeter en Woofer van AKG produceren de oordopjes kraakheldere hoge én lage tonen, wat resulteert in een uitgebalanceerd en ruimtelijk geluid. Speel jij liever games op je telefoon? Activeer dan de ‘Gaming Mode’, dit zorgt ervoor dat de tonen geoptimaliseerd worden voor een speciale game ervaring.

Met de verbeterde accu kunnen de Galaxy Buds+ tot wel 11 uur muziek afspelen, laad je ze tussendoor nog eens op in de case, dan komt hier nóg eens 11 uur bij. Daarnaast kan je na 3 minuten laden alweer een uur lang muziek luisteren. Je verbindt de oordopjes eenvoudig via Bluetooth met iedere Android en iOS smartphone. De bediening van de Buds+ gaat eenvoudig door te tikken of te swipen op het apparaat, zo doseer je het volume, spoel je door, neem je telefoontjes aan of open je snel je favoriete apps. De oordopjes beschikken ook over een speciale ‘Ambiant Mode’ wat ervoor zorgt dat je kan reguleren hoeveel geluid van buitenaf je door wilt laten. Zo sluit je je bijvoorbeeld volledig af in de trein, maar hoor je op de fiets nog gewoon wat er in het verkeer om je heen gebeurt.

Dit krijg je erbij:Galaxy Buds+, Oplaadcase, Eartips (S, M, L), Wingtips (S, M, L), USB-C-kabel, Handleiding

DealsTracker
Logo