Verlopen

Tot 26% Korting Samsung Huawei P30 voor vanaf €289 bij Bol.com

Bol.com
Aanbiedingen score+555
26% Korting Naar deal
Aanbiedingen score+555
26% Korting Naar deal

Tot 26% Korting Samsung Huawei P30 voor vanaf €289. Verzending is gratis. 12 modellen doen mee met deze dagactie,

Stijlvolle Samsung Tab S4
Maak kennis met de nieuwe Samsung Galaxy Tab S4 10.5. Een stijlvolle, luxe tablet met 10,5-inch Super AMOLED-scherm, een razendsnelle processor en grote batterij. De Galaxy Tab S4 heeft een 8-megapixel selfiecamera en irisscanner aan de voorkant en een 13-megapixelcamera met flitser aan de achterkant.

Perfect voor ondernemers
De Samsung Galaxy Tab S4 is dé tablet voor ondernemers die veel onderweg zijn. De grote 7300 mAh-batterij zorgt ervoor dat de tablet de hele dag mee gaat. De S4 heeft een uitstekende samenwerking met de S Pen en ondersteunt het maken van Screen Off-notities. Zo kun je snel notities of schetsen maken zonder de tablet te openen.

DeX voor tablets
De Galaxy Tab S4 ondersteunt ook DeX voor tablets. Hiermee verander je jouw tablet snel om tot desktop. Met de handige Book-cover wordt jouw tablet een pc en met een HDMI-adapter koppel je snel een tweede scherm aan je tablet. In DeX-modus kun je gemakkelijk bestanden verslepen tussen apps en schermen minimaliseren. Dankzij de razendsnelle processor kan de Tab S4 alle werkdruk aan!

Bioscoopervaring
Niet alleen is de Galaxy Tab S4 je perfecte zakenpartner, ook voor entertainment onderweg of thuis heeft hij alles in huis. Met de door AKG getunede quad speakers en een groot 10,5-inch Super AMOLED-scherm wordt jouw Tab S4 het perfecte entertainmentapparaat.

In het kort:
-Luxe design met glazen achterkant
-10,5-inch Super AMOLED-scherm
-8-megapixel selfiecamera en irisscanner aan voorkant
-13-megapixelcamera met flitser aan achterkant
-Screen off S Pen-integratie
-DeX voor tablets
-AKG-tuned quad speakers
-Grote 7300 mAh-batterij

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld