Verlopen

28% Korting WOLF-Garten Elektro Verticuteermachine VA 346 E bij iBOOD

SaveSavedRemoved 2
iBOOD
Deal likes+544
28% Korting Naar deal
Deal likes+544
28% Korting Naar deal

28% Korting WOLF-Garten Elektro Verticuteermachine VA 346 E bij iBOOD. Adviesprijs is €209. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €8,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Verticuteermachines.

Verticuteren is nou niet een woord dat je iedere dag tegenkomt; dus dit tikgeitje is gaan zoeken online. Blijkt het te gaan om het weghalen van de viltlaag (mos, dood gras) die in het gazon groeit. Bij de betekenis van dat woord doemt overdreven gezegd een scenario op van een klusje wat je op je knieën doet met een loep en een schaartje…

Gelukkig kan het een stuk slimmer met deze verticuteermachine van WOLF-Garten, want het schijnt minimaal één keer per jaar te moeten gebeuren!

Een mooie groene grasmat

Als trotse bezitter van een groene grasmat dien je je gazon minimaal één keer per jaar te ontdoen van gazonvilt. Een goede reden dus om deze machine naar je tuin te halen, want dat beeld van jezelf op de knieën is alleen bij voorbaat al funest voor lijf en leden. Maar we dwalen af.

Gaat als vanzelf

Deze verticuteermachine beschikt over een motorvermogen van 1.600 watt, twaalf dubbel-messen en evenveel dubbel-veren. Met een werkbreedte van 34 cm neemt hij het gazon grondig en vlot onder handen. De machine is vijfvoudig in diepte instelbaar (ieder gazon is immers anders) en is voorzien van een kabelbeschermer en kabeltrekontlasting.

Geen rommel, geen pijn

Daarnaast is de verticuteermachine voorzien van een opvangzak van 45 liter – je wilt geen rommel op je gazon – en een ergonomische, inklapbare duwboom.

Zorg goed voor je gazon en jezelf. Met deze elektro verticuteermachine van WOLF-Garten houd je jouw gazon mooi en voorkom je lichamelijk leed. Hebben dus!

DealsTracker.nl
Logo