29% Korting Entreeticket Duitse Dierenpark ZOOM Erlebniswelt Duitsland voor €10,95 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 1
Tripper
Deal likes+145
€10,95 €15,50 Naar deal
Deal likes+145
€10,95 €15,50 Naar deal

29% Korting Entreeticket ZOOM Erlebniswelt Dierenpark Duitsland voor €10,95 bij Tripper. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Maak op één dag een reis om de wereld bij ZOOM Erlebniswelt in Duitsland. Het indrukwekkende landschap en de natuurlijk ogende afbakeningen zorgen voor een spannende ontmoeting tussen mens en dier.

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: Entreeticket ZOOM Erlebniswelt, vanaf 13 jaar (t.w.v. €15,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket ZOOM Erlebniswelt, 4 t/m 12 jaar (t.w.v. €10,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Sta oog in oog met 900 dieren, waarvan 100 verschillende soorten, op een oppervlakte van meer dan 30 hectare 
 • Het indrukwekkende landschap en de natuurlijk ogende afbakeningen zorgen voor een spannende ontmoeting tussen mens en dier
 • Maak op één dag een reis door Afrika, Alaska en Azië
 • Leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 14 maart 2023
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Let op! Kijk voor je bezoek op de website van ZOOM voor de actuele informatie/regelgeving en tips

Meer informatie

ZOOM Erlebniswelt in Gelsenkirchen, Duitsland, ligt op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf de Nederlandse oostgrens. Ervaar een wereldreis in één dag op een oppervlakte van meer dan 30 hectare. Ontdek de werelddelen Alaska, Afrika en Azië, het ‘huis’ van meer dan 900 dieren, waarvan 100 verschillende soorten. Het indrukwekkende landschap en de natuurlijk ogende afbakeningen van dit moderen dierenpark zorgen voor spannende ontmoetingen tussen mens en dier. 

Alaska

Het werelddeel Alaska combineert de typische natuur met verschillende dieren uit deze winterse Noord-Amerikaanse regio. Naast de bruine beer, het grootste landroofdier ter wereld, spot je hier ook eilanden, lynxen en wolven. In de indrukwekkende glazen onderwatertunnel duiken bezoekers rechtstrees in de wereld van zeeleeuwen. 

Afrika 

De grote savannes van Afrika bieden 400 dieren hun natuurlijke habitat. Alleen een ruit scheidt de leeuwen van de bezoekers. Sta oog in oog met giraffen, zebra’s, antilopen, struisvogels en neushoorns. Verderop kun je chimpansees observeren in hun ruime verblijf en tijdens een spannende boottocht vaar je langs nijlpaarden, flamingo’s en bavianen. 

Azië

Het werelddeel Azië brengt het exotisme van het Verre Oosten naar het hart van Ruhrgebied. De sterren van het altijd groene landschap zijn de Siberische tijgers. Weelderige bamboebossen, gras- en steppe-landschappen zijn het leefgebied van orang-oetans, Aziatische kleinklauwenotters, hoelmans, kleine panda’s, stekelvarken en kamelen. De “Canopy Walk”, een 5 meter hoog pad in de boomtoppen, biedt een uniek panoramisch uitzicht. In het “ELE Tropisch Paradijs” kunnen bezoekers een tropische sfeer en de bijzondere diversiteit van 3.600 planten ervaren. De altijd groene jungle is de thuisbasis van een grote gemeenschap vrij vliegende vogels, alsmede reptielen en vliegende vossen.

DealsTracker
Logo