Verlopen

29% Korting Entreeticket Spoorwegmuseum in Utrecht voor €12,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+233
€12,50 €17,50 Naar deal
Deal likes+233
€12,50 €17,50 Naar deal

29% Korting Entreeticket Spoorwegmuseum in Utrecht voor €12,50 bij Tripper. Normaal €17,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Reis door de tijd in het Spoorwegmuseum! Ontdek een levensecht station, een theater, wisselende tentoonstellingen en spannende attracties. Leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

Wat te verwachten

 • Entreeticket voor Het Spoorwegmuseum (t.w.v. €17,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
 • Nieuw: Tentoonstelling ‘Spoor van Verbeelding, 150 jaar Nederlandse spoorwegaffiches’
 • Ontdek de spannende attracties: De Vuurproef en Stalen Monsters 
 • Gevestigd in het voormalige Maliebaanstation, op loopafstand van de binnenstad van Utrecht
 • Leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin!

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 januari 2022
 • Reserveren is niet nodig
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem de voucher geprint mee
 • Let op! Om Het Spoorwegmuseum te bezoeken dien je in het bezit te zijn van een Digitaal COVID Certificaat
 • Museumkaarthouders en Vriendenloterij-VIPkaarthouders hebben gratis toegang tot het Spoorwegmuseum
 • Het Spoorwegmuseum is open van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur. In schoolvakanties ook geopend op maandag van 10:00 tot 17:00 uur

Meer informatie

Het Spoorwegmuseum in Utrecht heeft natuurlijk een prachtige collectie historische treinen. Maar wist je dat er ook een aantal bijzondere verrassingen te vinden zijn?  Stalen Monsters is een spannende attractie waarbij je een bloedstollend achtbaanritje langs levensgrote treinen en locomotieven maakt. In De Vuurproef word je meegenomen op een verrassende en spectaculaire virtuele treinreis door de spoorhistorie. Moet je echt zelf een trein besturen? In het Techlab ga je zelf aan de slag en leer je al doende alles over de techniek van de trein.

Het museum is gevestigd in het voormalige Maliebaanstation, ligt op loopafstand van de binnenstad van Utrecht en heeft een grote parkeerplaats voor de deur. Wil je jouw bezoek extra speciaal maken? Neem dan de trein naar station Utrecht Maliebaan, deze stopt midden in het museum!

Tentoonstelling en kinderprogramma
Hoe krijg je reizigers zover de trein te nemen? Dat laat het Spoorwegmuseum zien in de tentoonstelling Spoor van Verbeelding. Prachtige affiches tonen 150 jaar spoorhistorie. Voor de kids is er een kleurrijke speurtocht met kijktips en het speciale Atelier van Verbeelding. Daar ga je aan het werk om ook zo’n mooi affiche te maken.  Het museum geeft een paar tips zodat je zelf aan de slag kan in een speciaal Atelier van Verbeelding. Deel je ontwerp en win een prijs! De tentoonstelling is tot 21 november te bezoeken.

Regen of zonneschijn?
Een bezoek aan het Spoorwegmuseum is weersonafhankelijk. De treinen en attracties bevinden zich binnen, maar buiten is er ook van alles te zien en te doen. Wat dacht je van de speeltuin met bootjes, glijbaan en pomplorrie? De kinderen maken een ritje in de Jumbo Express, en echt waar, ouders mogen hier niet mee…

Bereikbaarheid

Het museum is gevestigd in het voormalige Maliebaanstation, ligt op loopafstand van de binnenstad van Utrecht en heeft een grote parkeerplaats voor de deur. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Er kan voor €9,50 per auto een parkeerkaart gekocht worden. 

DealsTracker
Logo