29% Korting Hitman 3 PS5 voor €49,95 bij Coolshop

BewarenBewaardRemoved 0
Deal likes+642
€49,99 €69,99 Naar deal
Deal likes+642
€49,99 €69,99 Naar deal

PRIJSFOUT: 29% Korting Hitman 3 PS5 voor €49,95. Adviesprijs is €69,99. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Check hier de beschikbaarheid van deze deal

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 Games.
product hitman 3 ps5
29% Korting Hitman 3 PS5 voor €49,95 bij Coolshop 2

Ervaar de dramatische afsluiting van de World of Assassination-trilogie met de meedogenloze Agent 47 in HITMAN 3.

Reis de wereld rond op een huursoldaatavontuur als Agent 47, de meedogenloze professionele huurmoordenaar die de belangrijkste contracten uit zijn carrière moet voltooien.

Je ervaart een vrijheid als nooit tevoren en ziet hoe de wereld om je heen reageert op de gebeurtenissen die je zelf veroorzaakt. Ervaar het Deense gamingbedrijf, IO Interactive’s bekroonde Glacier-technologie, wat betekent dat Hitman 3 zich afspeelt in een empathische wereld die ongekende vrijheid biedt.

Hitman 3-functies:

  • Campaign-modus – Campaign-modus neemt je mee op een wereldwijd avontuur in sprankelende sandbox-werelden en geeft je de dramatische afsluiting van de World of Assassination-trilogie
  • Elusive Targets – Elusive Targets is de ultieme Hitman-uitdaging en is ontworpen om je een opwindende en adrenaline-pompende ervaring te geven. Je moet unieke doelen opsporen, bijna zonder de hulp van HUD of Instinct, en een manier vinden om ze onderweg te elimineren.
  • Escalaties – Test je eigen vaardigheden en duw jezelf tot het uiterste in deze spelmodus door nieuwe elementen toe te voegen aan elk niveau van het contract. Extra beveiligingscamera’s, beperkte vermommingen en andere uitdagingen worden op uw pad gegooid.
  • Contractmodus – kies je eigen doelen en kies hoe je ze wilt elimineren en vervolgens wilt uitvoeren. Als je het eenmaal zelf hebt gedaan, kun je je vrienden uitdagen en strijden om de beste score.
Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo