3 – 8 dagen Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer voor vanaf €30 p.a.p.d bij Voordeeluitjes

BewarenBewaardRemoved 1
Voordeeluitjes.nl
Deal likes+253
Deal likes+253

3 – 8 dagen Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer voor vanaf €30 p.a.p.d bij Voordeeluitjes. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere hotel? Bekijk hier andere hotels.
  • Leuk familiepark nabij Brabantse Peel
  • Strand, wellness en subtropisch zwembad
  • Sport en vermaak voor elke leeftijd

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

In de directe omgeving van het prachtige Nationaal Park De Groote Peel staat Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer. Het vakantiepark ligt in Asten, een Noord-Brabants dorp met bijzondere bezienswaardigheden. Ontdek de omgeving van het park per fiets of maak een mooie wandeling. Op het vakantiepark zelf is ook genoeg te beleven, zowel binnen als buiten, voor jong en oud! Wat dacht u van recreëren op het strand, een potje volleyballen of een middag in de sauna?

Faciliteiten

Dit Oostappen-park biedt tal van faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een overdekt subtropisch zwem- en wellnessparadijs met onder andere diverse zwembaden, een sauna en een Turks stoombad. Is het buiten erg warm, dan kunt u ook genieten van een ander paradijs; ga liggen op het zandstrand aan de waterplas of roetsj van een van de glijbanen en koel af in het heerlijke water. Ook een wedstrijdje bowlen, gezellig waterfietsen, volleyballen of badmintonnen behoren tot de mogelijkheden. In de avonduren wordt er gezorgd voor voldoende entertainment, zoals een disco of een bingo. Tot de overige faciliteiten behoren een fietsverhuur, amusementshal, receptie en een wasserette.

Kinderen

Voor de kinderen is er op dit park ook voldoende te beleven. Zij zullen zich niet snel vervelen. Zo zijn er in het subtropisch zwemparadijs tal van kinderfaciliteiten te vinden, zoals een peuterbad en spannende glijbanen. Verspreid over het vakantiepark staan diverse speeltoestellen. Ook kan uw kroost zich een middag vermaken in het indoor speelpaleis. De sportieve kids voelen zich helemaal thuis op de diverse sportvelden. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor een boeiend activiteitenprogramma.

Horeca

Trek gekregen van alle leuke activiteiten? Ga zitten in het restaurant of op het terras en geniet van een lekkere maaltijd. Op het park bevindt zich ook een supermarkt.

Omgeving

Als u op Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer verblijft, dan is een wandeling of fietstocht door Nationaal Park De Groote Peel zeker aan te raden. Dit vogelrijke natuurgebied was vroeger een hoogveengebied waar turf werd gestoken. Overal ziet u sporen van het verleden, waarin harde werkers vooral turf uitstaken. Het gebied is 1.400 hectare groot en nergens vindt u er autowegen of hoogspanningsmasten. Dat wordt optimaal en puur natuur genieten! Ook mensen met een kinderwagen, een rolstoel of een scootmobiel kunnen dit prachtige gebied makkelijk betreden. De gele wandelroute is verhard, twee kilometer lang en loopt langs een prachtig stuk van het park.

In Asten bevindt zich de Koninklijke Klokkengieterij Eijsbouts, waar in 1993 de voormalige grootste klok ter wereld is gegoten. Asten is vervolgens als klokkendorp uitgeroepen en heeft in 2006 wederom de grootste klok ter wereld gefabriceerd. Deze klok woog 36.000 kilo en had alleen al een klepel van 1.500 kilo. Tijdens uw vakantie in het klokkendorp is een bezoek aan het Museum Klok en Peel Asten zeer de moeite waard. In dit museum kunt u twee unieke collecties bekijken: een collectie klokken en beiaarden alsmede een collectie betreffende de natuur- en cultuurhistorie van het gebied De Peel. Kom alles te weten over de ondergrondse vossenburcht en bewonder een aantal fossielen en een levensgroot mammoetskelet.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo