Verlopen

3-Laags Mondkapjes set van 50 stuks voor €14,99 bij Koopjedeal

SaveSavedRemoved 0
Koopjedeal
Deal likes+755
€0,30 / stuk Naar deal
Deal likes+755
€0,30 / stuk Naar deal

3-Laags Mondkapjes set van 50 stuks voor €14,99. Per mondkapje kom je op €0,30 /st. Check hier de beschikbaarheid van deze deal. Verzending is €5,99.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere mondkapjes.

Deze mondkapjes, gemaakt van goede kwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een goede filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Verder zijn ze voorzien van zachte, elastische oorlus die niet irriteert.

Highlights & specificaties

 • MEGAPACK (50 stuks) 3-Laags Mondmaskers
 • Geschikt voor het openbaar vervoer, waarin vanaf 1 juni het mondkapje verplicht wordt
 • Voor een gezonde werk- en leefomgeving
 • Veilig, betrouwbaar en met een uitstekende luchtfilter capaciteit 
 • Voorzien van een zachte, elastische oorlus die niet irriteert
 • Gemaakt van goede kwaliteit 3-laags, non-woven filtermateriaal
 • One size fits all: geschikt voor ons allemaal
 • Optioneel verkrijgbaar incl. 10-pack handgel voor optimale hygiëne
 • Ieder mondkapje is geschikt voor éénmalig gebruik
 • Niet voor medisch gebruik en gaan dus niet ten koste van onze helden in de zorg!

De afgelopen maanden zijn een emotionele achtbaan geweest en de veranderingen in onze samenleving zijn ingrijpend. We gaan ons allemaal moeten aanpassen aan de anderhalve meter samenleving en de daartoe behorende regels. Mondkapjes worden in die discussie zeer vaak ter sprake gebracht en bieden een mogelijkheid om verdere verspreiding en besmettingen te voorkomen. Daarom heeft het kabinet besloten het mondkapje vanaf 1 juni te verplichten in het openbaar vervoer. Onze inkopers zijn tijdenlang bezig geweest om topkwaliteit mondkapjes in te slaan en wij kunnen nu eindelijk mededelen dat het is gelukt! De mondkapjes die wij je aanbieden zijn veilig, betrouwbaar en filteren de lucht die we inademen. Hiermee kun je vrij én beschermd reizen vanaf nu! 

Veilig en betrouwbaar

Deze mondkapjes, gemaakt van goede kwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een goede filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Verder zijn ze voorzien van een zachte, elastische oorlus die niet irriteert. De mondkapjes zijn ideaal voor het effectief filteren van lucht. Voor dit product hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden om op die manier zoveel mogelijk in de behoefte van onze klanten in Nederland en België te kunnen voorzien. Bescherming en veiligheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

Let op: de mondkapjes zijn niet voor medisch gebruik en gaan dus niet ten koste van onze helden in de zorg!

Deze mondkapjes zijn bestemd voor éénmalig gebruik.

Instructies voor gebruik:

 • Houdt het masker van jouw gezicht af en trek aan de strap met het neusgedeelte omhoog
 • Plaats het masker zorgvuldig over jouw neus en kin en druk het neusgedeelte aan (buigzaam)
 • Zorg altijd dat het neusdeel goed aansluit op jouw huid en rondom jouw neus

Optioneel 10-Pack handgel: gaat tijdenlang mee

Je hebt keuze uit een 10-Pack 60 ml per flesje of 10-Pack 250 ml per flesje

Als we de afgelopen tijd één ding geleerd hebben, is het dat hygiëne altijd op de eerste plaats dient te staan en een goede hygiëne begint bij jezelf! Het is van uiterst belang om regelmatig je handen te ontsmetten met desinfecterende reiniger om besmetting en verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Het is namelijk bewezen dat regelmatig gebruik de kans op besmetting en verspreiding aanzienlijk vermindert. Deze desinfecterende reiniger brengt je echter meer dan alleen schone handen. Zo kun je kiezen voor een antibacteriële reiniger die ook een hydraterende werking voor de huid heeft en één die op verschillende oppervlakken te gebruiken is. Zo blijven je handen heerlijk schoon, goed verzorgd én draag jij bij aan de gezonde leef- en werkomgeving!

Kies voor een verzorgende reiniger of één die ook op oppervlakken gebruikt kan worden

De handgel van 60 ml per flesje bestaat voor 75% uit ethyl alcohol voor een maximale desinfecterende werking. Daarnaast zitten er ook nog Aloë Vera extracten en vitamine E in de handgel, om de huid te voeden en verzorgen en te helpen de natuurlijke vochtigheid van de huid te bewaren. De handgel van 250 ml per flesje bestaat uit 70% uit ethyl alcohol en is te gebruiken op verschillende oppervlakken. Denk daarbij aan mobiele telefoons, winkelwagentjes, deurklinken etc.. Beide varianten elimineren 99,9% van de meest voorkomende ziektekiemen zoals bacteriën, gisten, schimmels en bepaalde virussen. 

OP = OP!

DealsTracker.nl
Logo