Verlopen

30% Korting 24x Red Bull Energy Drink 250 ml bij iBOOD

BewarenBewaardRemoved 0
iBOOD
Deal likes+322
30% Korting Naar deal
Deal likes+322
30% Korting Naar deal

30% Korting 24x Red Bull Energy Drink 250 ml bij iBOOD. Adviesprijs is €30. Verzending is €5,95. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere eten en drinken aanbiedingen.

24x Red Bull Energy Drink | 250 ml

Tja, wat is er nog te zeggen over dit drankje, de befaamde rode stier met de naam Red Bull? Eigenlijk niks toch? We weten immers allemaal wat het doet en waar het merk voor staat.

“Red Bull geeft je vleugels!”

Een blikje Red Bull staat garant voor een energieboost! Het is geen dorstlesser (use with purpose!) maar je drinkt er één als je een oppepper nodig hebt of actief moet zijn. Bijvoorbeeld bij een zware ochtend of een lange nacht. Ook bij studeren, werken of sporten kan Red Bull uitkomst bieden. Voor de goede orde: het is wel belangrijk om dan voldoende water te blijven drinken.

Met deze tray Red Bull proost je 24 keer op Max!


(i) Het drinken van veel energiedrankjes achter elkaar is niet gezond. Het is ook geen dorstlesser. Drink er één als je het echt nodig hebt.

Merk: Red Bull
Type: Energy Drink | 250 ml
Aantal: 24 stuks
THT: 10-11-2022


  • Oppepper in een blikje
  • Iconische smaak
  • “Red Bull geeft je vleugels”

(i) Het drinken van veel energiedrankjes achter elkaar is niet gezond. Het is ook geen dorstlesser. Drink er één als je het echt nodig hebt.


Ingrediënten

  • Koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaars (natriumcarbonaten, magnesiumcarbonaten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine B6, vitamine B12), aroma’s, kleurstof (karamel).

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo