Verlopen

30% Korting All-in entree Familiepark Mondo Verde voor €17,50 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+355
€17,50 €25 Naar deal
Deal likes+355
€17,50 €25 Naar deal

30% Korting All-in entree Familiepark Mondo Verde voor €18,45 bij Actievandedag, normaal €25. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Een all-inclusive dagje uit met de hele familie? Ontdek in Mondo Verde 250.000 m² aan tuinen, bijzondere dieren en spannende attracties. Inclusief onbeperkt eten en drinken.

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor Mondo Verde
 • De hele dag onbeperkt eten en drinken. Zie ‘Familiepark Mondo Verde’ voor de inhoud van het menu waaruit je kan kiezen.

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid:vanaf aankoop t/m 31 december 2023 tijdens de actuele openingstijden. Check deze altijd vooraf op de website van Mondo Verde.
 • Toegang: neem de ActievandeDag ticket(s) mee naar Mondo Verde. 1 ticket is voor 1 persoon. Dat is je toegangsbewijs.
 • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Kinderen: tot 3 jaar zijn gratis.
 • Huisdieren: huisdieren zijn niet toegestaan m.u.v. blindengeleidehonden.
 • Mindervaliden:  het park is toegankelijk voor mindervaliden.
 • Parkeren: parkeren kost € 7,50 per auto.
 • Corona update: er zijn een aantal aanpassingen i.v.m. het coronavirus, klik hier voor alle informatie.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk.

Familiepark Mondo Verde

Dieren, attracties en de mooiste tuinen van over de hele wereld. In Mondo Verde zie je het allemaal op 1 dag!

Mondo Verde all-inclusive

De toegang is inclusief onbeperkt eten en drinken. Je hebt de keuze uit de volgende eet- en drinkwaren:
Friet, frikandel, kroket, verrassingssnack, verschillende belegde broodjes, pasta met twee sauzen, warme dranken, slush-ijs, ranja en fruit. 

Dierenpark

In de dierenwereld van Mondo Verde zie je dieren van over de hele wereld. Tropische vogels, witte leeuwen uit Afrika, maar ook kamelen of een Anglo-Nubische geit. Ook leuk om te bezoeken is Dierenplaza, naast dieren ontdek je hier ook verschillende plantensoorten. Je wordt welkom geheten door het getrompetter van de kraanvogels en loopt langs kapucijnapen en neusberen. Genoeg te ontdekken dus.

Attracties in Mondo Verde

Je kunt niet alleen dingen zien in Mondo Verde, er is ook een heleboel te doen. Stap in de achtbaan of ga mee met de Sky Dive over het eiland met ringstaartmaki’s. Krijg jij kriebels in je buik als je van de bergen afgaat. Ga van de grote waterbaan! Ook kun je samen de Klimvulkaan op. Voor de kinderen vaak een makkie, maar voor de volwassenen een echte uitdaging! Schijnt het zonnetje en kun je wel wat afkoeling gebruiken? Leef je dan uit in de nieuwe waterattractie Pirate Splash!

Wereldtuinen

Reis van Marokko via Rusland naar Afrika en verder. In de 15 verschillende wereldtuinen zie je de bomen, planten en voel je de sfeer van de verschillende landen.

Deals Tracker
DealsTracker
Logo