Verlopen

30% Korting AquaZoo Leeuwarden entreeticket voor €13,65 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+355
€13,65 €19,50 Naar deal
Deal likes+355
€13,65 €19,50 Naar deal

30% Korting AquaZoo Leeuwarden entreeticket voor €13,65 bij Actievandedag, normaal €19,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Trek je wandelschoenen aan en doe je backpack om, want het is tijd voor avontuur! Bij AquaZoo kom je van alles te weten over bijzondere dieren tijdens een spannende reis door het park. Loop samen met de pinguïns over het strand, wandel door het gebied van de ringstaartmaki’s en sta oog in oog met de Amoertijgers. De tickets zijn geldig t/m eind 2023 en ook te gebruiken in vakanties en weekenden. Koop ze nu en profiteer van korting.

Wat krijg je?

 • Entreeticket voor AquaZoo in Leeuwarden
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m uiterlijk 31 december 2023. Ook geldig in weekenden en schoolvakanties.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden en vervolgens een dag reserveren via de website van AquaZoo. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Reserveren: is verplicht. Op je e-ticket staat precies hoe je dit doet.
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar AquaZoo. Je e-ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht een ticket hiervoor te reserveren via de website van AquaZoo.
 • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De roeibooitjes zijn dit echter niet.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Blindengeleide- of hulphonden zijn enkel toegestaan, mits ze kort zijn aangelijnd en de begeleider een legitimatiebewijs en entingsboekje van de hulphond kan tonen. Hulphonden zijn niet toegestaan in de kinderboerderij en andere doorloopverblijven, zoals bij de kangoeroe’s en pinguïns.
 • Parkeren: € 5,00 per voertuig. Uitrijmunten zijn online of ter plaatse te koop.
 • Openingstijden:
  • 2 januari t/m 30 juni 2023 van 10.00 – 17.00 uur.
  • 1 juli t/m 31 augustus 2023 van 09.00 – 18.00 uur.
  • 1 september t/m 31 december 2023 van 10.00 – 17.00 uur
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

AquaZoo korting

Start jouw ontdekkingstocht in AquaZoo Leeuwarden. Trek je wandelschoenen aan en doe je backpack om, het is tijd voor avontuur! Kom van alles te weten over bijzondere dieren tijdens een spannende reis door het dierenpark. Loop samen met de pinguïns over het strand, wandel door het gebied van de ringstaartmaki’s heen en sta oog in oog met de Amoertijgers. Ga via boomstammen over slootjes, steek met een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over en spring van de ene steen naar de andere. Houd jij je voeten droog? Jouw ontdekkingstocht start in AquaZoo!

Ga je mee op ijsbereninspectie? Dit is uniek in Nederland. Tijdens de ijsbereninspectie maak je de medische controles, die de dierenverzorgers dagelijks bij de ijsberen doen, van wel heel dichtbij mee. Leuk en leerzaam tegelijk. Naast een leuk dagje uit, zijn ook educatie en soortbehoud belangrijke taken van AquaZoo. AquaZoo doet bijvoorbeeld mee aan managementprogramma’s die zorgen voor het behoud van in de natuur kwetsbare diersoorten en een gezonde populatie in dierentuinen.

Wandel eens via de avonturenroutes langs de dieren. Loop via boomstammen over de slootjes, steek via een trekvlot het moeras bij de kangoeroes over en spring van de ene steen naar de andere. Hou jij je voeten droog? Ook is er een roeivijver en zijn er speeltuinen. Er is zelfs een gigantische airtrampoline om je helemaal uit te leven. Ouders kunnen ondertussen lekker genieten op het terras met een hapje en een drankje.

DealsTracker
Logo