Verlopen

30% Korting BBQ collection Smoker + Gratis Barbecue gereedschap voor €139 bij Koopjedeal

BewarenBewaardRemoved 2
Koopjedeal
Deal likes+655
€139 €199,99 Naar deal
Deal likes+655
€139 €199,99 Naar deal

30% Korting BBQ collection Smoker + Gratis Barbecue gereedschap voor €139 bij Koopjedeal. Adviesprijs is €249. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Barbecues.

De 2-in-1 Barbecue en smoker van BBQ collection is een echte aanwinst voor je buitenkeuken. Dit is barbecueën op zijn Amerikaans met alles erop en eraan. Deze smoker barbecue is een must voor echte barbecue fans. Vlees, vis en groenten geef je met deze BBQ smoker een heerlijke authentieke rooksmaak. Uiteraard kun je dit mooie apparaat ook als gewone barbecue gebruiken.

Geleidelijk garingsproces 
Een smokerbarbecue bestaat uit 2 gedeeltes. Het grillgedeelte en het smoker gedeelte. Vlees en andere gerechten worden in een smoker langzaam gegaard door de rook die uit het smoker gedeelte vrijkomt. Dit roken kan 3 tot 12 uur duren. Omdat het garingsproces geleidelijk gaat, hoef je er niet bij te blijven. Af en toe controleren of het allemaal goed gaat onder het deksel is voldoende. Het grote voordeel van vlees dat op deze manier bereid is, is dat het lekker mals blijft en minder krimpt. Bovendien kan het niet verbranden. 

Hittebestendige laag 
Met deze BBQ Grill smoker ben je helemaal klaar voor een echte smoke-sensatie. De barbecue is uitgerust met een aparte smoker en een schoorsteen die je door middel van de klep kunt instellen. Je krijgt er verschillende roosters bij en de zware deksels zijn afgewerkt met een hittebestendige laag. Handig is het stevige houten werkblad/tafeltje en het opbergrek onderaan. De grillsmoker is gemakkelijk verrijdbaar met de 2 grote wielen. 

Overige informatie
Instelbare schoorsteen 
Aparte smoker 
2 wielen 
Verschillende roosters 
Houten tafeltje/werkblad
Opbergrek
Afgewerkt met hittebestendige laag

DealsTracker
Logo