Verlopen

30% Korting Entreeticket Twente Light Festival voor €9,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 1
Tripper
Deal likes+355
€9,5 €13,50 Naar deal
Deal likes+355
€9,5 €13,50 Naar deal

30% Korting Entreeticket Twente Light Festival voor €9,50 bij Tripper. Normaal €13,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Waan je door een magische route van licht en kunst met verschillende droomwerelden, gemaakt van Chinese light sculpturen op de bunkerstrip van Vliegveld Twenthe

Wat te verwachten

  • Entreeticket voor Twente Light Festival (t.w.v. €13,50)
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
  • Magische wandelroute tijdens Twente Light Festival op de bunkerstrip van Vliegveld Twenthe
  • Op het terrein zijn er mogelijkheden om iets warms te eten en te drinken
  • Gratis parkeren!

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op de door jouw gekozen datum en tijd
  • Het evenement loopt t/m 12 maart 2022
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Honden zijn niet toegestaan bij Twente Light Festival
  • Twente Light heeft een eigen oprit, deze is te vinden aan de Oude Deventerweg

Meer informatie

Honderden lichtobjecten vertellen het verhaal van jouw vrijheid, aan de hand van de 9-jarige Sara. Zij droomde weg bij een verhaal van haar opa over de oorlog, en neemt je mee op reis.Tijdens je bezoek aan Twente Light Festival, waan je je tussen verschillende droomwerelden. Deze droomwerelden zijn gemaakt van honderden Chinese Light sculpturen. Deze sculpturen zijn opgesteld op de bunkerstrip van het Vliegveld Twenthe en zijn speciaal op maat gemaakt voor dit evenement. Houd rekening met een bezoek van gemiddeld 30 minuten.

Laat je meevoeren in de verhalen van opa en Sara

“Nog één verhaaltje dan?”, vraagt Sara (9) aan opa. “Een hele bijzondere”, knikt opa, en hij begint te vertellen over de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog. Sara is geraakt door opa’s verhaal en droomt die nacht realistischer dan ooit. De hele wereld is magisch verlicht. Ze ziet de militairen waar opa over vertelde, maar ook allemaal wilde dieren, bloemen en wolken. Nog nooit was de wereld zo mooi!

Beschikbaarheid

Twente Light Festival is geopend van donderdag t/m zondag. In de laatste week, van 21 t/m 27 februari, zijn zij alle dagen geopend. Per dag kan je een tijdslot kiezen. De tijdsloten zijn verdeeld over de ochtenden tussen 06:30 en 08:00 en de avonden tussen 18:00 en 19:30.

Bereikbaarheid

Twente Light heeft een eigen oprit bij het Vliegveld Twenthe, deze is te vinden aan de Oude Deventerweg. Wanneer je naar Vliegveldweg 345, Enschede navigeert, kom je vanzelf wegwijsborden naar onze oprit tegen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

DealsTracker
Logo