30% Korting OnePlus 6T 8GB/256GB voor €449,98 bij Amazon.es

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1
Amazon.es
Aanbiedingen score+432
30% Korting Naar deal
Aanbiedingen score+432
30% Korting Naar deal

30% Korting OnePlus 6T 8GB/256GB voor €449,98. Adviesprijs is €639. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is €5,84.

Met de OnePlus 6T haal je de toekomst in huis. De vingerafdrukscanner bevindt zich niet in een homeknop of aan de zij- of achterkant van het toestel, maar bevindt zich in het scherm. Daarnaast leg je al je momenten, in het licht of donker, vast met de dubbele camera. Ten slotte is de OnePlus 6T super snel door zijn chipset in combinatie met het werkgeheugen van maar liefst 8GB.

Plus- en minpunten van de OnePlus 6T
 De vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm
 Door Fast Charge kun je razendsnel je batterij opladen
 Dubbele camera 16 MP + 20 MP
 Het geheugen kan je niet uitbreiden. Wel kun je gebruik maken van clouddiensten

Vingerafdrukscanner

De vingerafdrukscanner zit bij de OnePlus 6T verborgen onder het scherm. Zodra je jouw vinger op de juiste plek op het scherm houdt, ontgrendelt de OnePlus 6T zich razendsnel. Hoe vaker je de vingerafdrukscanner gebruikt, hoe beter je vingerafdruk herkend wordt.

Camera

Met de OnePlus 6T maak je dag en nacht haarscherpe foto’s door beeldstabilisatie en de nieuwe Nightscape functie. Met de Intelligent Scene Recognition past de camera per foto automatisch de helderheid, het contrast en de saturatie (zuiverheid van kleurweergave) aan.

Prestaties

De OnePlus 6T is voorzien van een krachtige Qualcomm Snapdragon 845 chip en een werkgeheugen van 8GB. Deze combinatie zorgt ervoor dat het toestel lekker snel is. De OnePlus 6T heeft een batterijcapaciteit van 3700 mAh. Dit is tot nu toe de grootste batterij die OnePlus in zijn toestellen heeft! Bij normaal gebruik, houd deze smartphone het gemakkelijk de hele dag vol. Is je batterij toch leeg? Dan laad je hem binnen een halfuur weer op om zo de dag door te komen.

DealsTracker.nl
Logo
Enable registration in settings - general