Verlopen

30% Korting Safaripark Beekse Bergen voor €18 bij AD Webwinkel

SaveSavedRemoved 1
AD Webwinkel
Deal likes+225
€18 €26 Naar deal
Deal likes+225
€18 €26 Naar deal

30% Korting Safaripark Beekse Bergen voor €18. Adviesprijs is €26 per kaartje. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Kom op bezoek bij het grootste safaripark van de Benelux en aanschouw de ruim 1400 wilde dieren. Geniet van de prachtige natuur die het park te bieden heeft en kom helemaal tot rust.

Kom oog in oog te staan met wilde dieren!

Ga deze zomer op safari in eigen land! Bewonder de uitgestrekte natuur, sta oog in oog met wilde dieren én ontdek de spannende verhalen die achter de natuur schuilgaan. Ontdek het Safaripark Beekse Bergen te voet, met de boot of kies voor avontuur met je eigen auto. Van zó dichtbij heb je wilde dieren nog nooit gezien! Kortom, of je nu van avontuur houdt of van ontspanning, Safaripark Beekse Bergen biedt voor ieder wat wils.

Hoe werkt het?

Bestel jouw ticket door op de ‘bestel nu!’ knop te klikken. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Neem je ticket en je reserveringsbevestiging mee op de dag van bezoek. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. De tickets zijn geldig van 15 juli 2020 t/m 31 december 2020.

Aanvullende informatie

– Kom je met de auto? Dan is een uitrijticket verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een uitrijticket te bestellen.
– Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Safaripark Beekse Bergen ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen.

Tickets zijn exclusief toegang tot Speelland Beekse Bergen. Bekijk hier de overige voorwaarden.


Praktische informatie

Safaripark Beekse Bergen

Locatie
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Nederland

– In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.beeksebergen.nl/op-safari/krant voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ticket. Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van jouw ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
– Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Beekse Bergen.
– Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
– Als je met de auto komt dien je verplicht vooraf een uitrijticket aan te schaffen tijdens het plaatsen van je reservering op de website van Beekse Bergen.
– Ticket is excl. toegang tot Speelland Beekse Bergen.

DealsTracker.nl
Logo