Verlopen

30% Korting SONOS Beam Zwart voor €299 bij MediaMarkt

SaveSavedRemoved 0
MediaMarkt
Deal likes+337
€299 €425 Naar deal
Deal likes+337
€299 €425 Naar deal

30% Korting SONOS Beam Zwart voor €299. Adviesprijs is €425. Check hier de laagste prijs elders. Verzending is gratis. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere Soundbars.

Je beschikt over een mooie tv, je wil immers genieten van de beste films en de spectaculairste games. Dan neem je geen genoegen met de tv-speakers. Je wil sensatie en dat is precies wat de Sonos Beam jou levert. De combinatie van vijf D-klasse versterkers, vier woofers en een tweeter leveren haarzuiver geluid af, van de meest subtiele triangel tot de heftigste explosies, zonder dat je daar een aparte subwoofer voor nodig hebt. Daarbij maakt de Google Assistant-ondersteuning het je makkelijk. Met deze slimme spraakassistent haal je nog meer uit je Sonos. Via spraakcommando’s speel je bijvoorbeeld je favoriete muziek af, zet je de wekker of luister je naar het laatste nieuws. De Google Assistent levert handsfree bedieningsgemak.

Compact en functioneel

Sonos heeft de Beam ontworpen zodat hij in elk interieur past. Of je nu klein woont of als je een mooie soundbar zoekt voor de slaapkamer, de Sonos Beam is met zijn 65 cm compact genoeg zodat hij nooit in de weg staat. Je sluit hem eenvoudig aan via HDMI en, als dit je eerste Sonos wordt, via ethernet. Supermakkelijk en er gaat een wereld aan gemak voor je open. Bedien hem bijvoorbeeld via de tiptoetsen of gewoon met je smartphone of tablet. Daarnaast is de Sonos Beam klaar om via spraak bestuurd te worden. Deze dienst is niet gelijk beschikbaar in Nederland, maar zal later door middel van een update toegevoegd worden. Futureproof, dus!

Multiroom en streaming

Natuurlijk wordt de Sonos Beam het begin van jouw multiroom-audio set-up. Om te beginnen is deze soundbar uit te breiden met extra speakers (zoals de Sonos One, Sub of Play:3) voor een volwaardige surround-ervaring. Of plaats andere Sonos-speakers in andere kamers. Zo geniet je in elke kamer óf van dezelfde muziek, of kiest iedereen zijn of haar eigen tracks om naar te luisteren. Sonos ondersteunt ruim 50 streamingdiensten, dus ook jouw favoriete service. Het maakt de Sonos Beam dus niet uit of je een muziek-, een film- of een gameliefhebber bent; welkom in de wereld van Sonos.

Nu met Nederlandse Google Assistant
De langverwachte software-update waarmee Google Assistant ondersteund wordt is inmiddels beschikbaar. Vanaf nu heb je nog meer handsfree gebruiksgemak in het vooruitzicht met deze Sonos-speaker.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo