Verlopen

30% Korting Ticket Pakawi Park in België voor €17,50 bij Actievandedag

BewarenBewaardRemoved 0
Actievandedag
Deal likes+355
€17,50 €25 Naar deal
Deal likes+355
€17,50 €25 Naar deal

30% Korting Ticket Pakawi Park in België voor €17,50 bij Actievandedag, normaal €24. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

Wat krijg je?

  • Entreeticket voor Pakawi Park in Balen, België voor personen vanaf 3 jaar

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: vanaf aankoop t/m uiterlijk 5 november 2023. 
  • Toegang: neem de ActievandeDag e-ticket(s) mee naar Pakawi Park. 1 ticket is voor 1 persoon. Dat is je toegangsbewijs.
  • Waardebon/ e-ticket: na betalen, kun je je waardebon of e-ticket downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je waardebon of e-ticket niet per e-mail of post.
  • Kinderen: kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.
  • Huisdieren: honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Het park is grotendeels toegankelijk voor honden met uitzondering van de tropenhal en de grote wandelvolière.
  • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Parkeren: gratis.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Pakawi Park

Je waant jezelf op expeditie als je vanaf de loopbrug tussen de kruinen van de bomen stilletjes observeert hoe wolven en beren samenleven. En je voelt je betoverd en verwonderd wanneer de meest kleurrijke vogels vlak voor je neus voorbij vliegen in een exotische plantentuin. Pakawi Park wil je niet alleen leren hoe exotische dieren leven. Ze willen het jou zelf laten ervaren met al je zintuigen. Jou raken, inspireren en bij je nekvel grijpen.

Pakawi Park dieren

Maar liefst 250 verschillende diersoorten, de één wat hariger en luidruchtiger dan de ander, wonen allemaal in de exotische Antwerpse Kempen. Maar een bezoek aan Pakawi Park is véél meer dan een dagje dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert.

Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. In Pakawi Park zie je niet alleen met je eigen ogen hoe olifanten een modderbad nemen op de Afrikaanse savanne. Je voelt ook hoe de druppels water die van dat heerlijke tafereel opdwarrelen, tegen je gelaat plenzen.

DealsTracker
Logo