31% Korting Entreeticket Kasteeltuinen Arcen voor €13,50 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 1
Tripper
Deal likes+355
€13,50 €19,50 Naar deal
Deal likes+355
€13,50 €19,50 Naar deal

31% Korting Entreeticket Kasteeltuinen Arcen voor €13,50 bij Tripper. Normaal €19,50. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

In het dorpje Arcen, gelegen in de Maasduinen van Noord-Limburg ligt Kasteeltuinen Arcen. Het park is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen. Leuk uitje voor het hele gezin!

Wat te verwachten

 • Entreeticket Kasteeltuinen Arcen (t.w.v. €19,50) 
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar. Kinderen 4 t/m 17 jaar in juli en augustus gratis. Een kind per betalende volwassene
 • Meer dan 15 verschillende tuinen, vele vijverpartijen en watervallen
 • Speel gratis minigolf op de avontuurlijke 21-holes minigolfbaan en ga op ontdekkingstocht met de speurtocht
 • Een speeltuin, speelstrand met trekvlot en een aaiweide
 • Kasteeltuinen Arcen is al zes keer verkozen tot Leukste uitje Limburg door de ANWB Eropuit

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 29 oktober 2023
 • Let op! De tickets zijn niet geldig van 15 t/m 18 september 2023 en in de avonden van Enchanted Gardens (13 t/m 29 oktober 2023)
 • Reserveren is niet nodig 
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Er zit geen tijdslimiet aan je bezoek 
 • Honden zijn welkom in het park, mits aangelijnd aan een korte lijn
 • Dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Meer informatie

Geniet van de prachtige tuinen in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa: Kasteeltuinen Arcen. Dit prachtige park in Noord-Limburg is 32 hectare groot en heeft meer dan 15 unieke tuinen met vijverpartijen en watervallen. In de historische buitenplaats bevindt zich een 17e eeuws kasteel. 

Voor de kids is er ook van alles te beleven! Ze kunnen op speur- en ontdekkingstocht door middel van een spannende speurtocht. Deze is gratis verkrijgbaar bij de entree. Ook kunnen ze lekker spelen op een groot speelstrand met een vlot. Daarnaast is er een 21-holes minigolfbaan en kunnen ze in de Aaiweide knuffelen met de geitjes. 

Bovendien organiseert het park extra activiteiten als een gratis rondleiding door het park en vele extra evenementen. Het historische Kasteel Arcen met wisselende exposities is ook zeker een bezoekje waard. Bekijk de actuele agenda op www.kasteeltuinen.nl. 

Toegankelijkheid

Kasteeltuinen Arcen is toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers die minder goed ter been zijn of het park beleven vanuit een rolstoel. In het park zijn verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de bezoekers op een zo comfortabel mogelijke manier de tuinen kunnen ontdekken. Zo is bijvoorbeeld de Kasteelhof die bestraat is met kinderkopjes ook voorzien van een baan rolstoelvriendelijke bestrating. Alle horecalocaties hebben ruime invalidetoiletten. Door het park loopt een hoofdroute welke geheel te volgen is met een rolstoel. Er zijn in het park enkele paden die door niveauverschil niet begaanbaar zijn en hier staan waarschuwingsbordjes bij. De paden in het park hebben verschillende bestratingen. In het Rosarium en de Vallei zijn dit grindpaden, hier wordt bewust de grindlaag zo minimaal mogelijk gehouden. 

Bereikbaarheid 

Kasteeltuinen Arcen ligt in het Noord-Limburgse Arcen tussen Venlo en Nijmegen. Het pittoreske dorpje ligt vlakbij de Duitse grens en op slechts 10 minuten rijden van Venlo. Indien je met de auto reist, kun je voor €6 je auto parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Deals Tracker
DealsTracker
Logo