Verlopen

32% Korting Avondticket World Padel Tour Amsterdam Open voor €16,95 bij Tripper

BewarenBewaardRemoved 0
Tripper
Deal likes+302
€16,95 €25 Naar deal
Deal likes+302
€16,95 €25 Naar deal

32% Korting Avondticket World Padel Tour Amsterdam Open voor €16,95 bij Tripper. Normaal €25. Bekijk hier de beschikbaarheid van deze deal.

Zoek je een andere uitje? Bekijk hier andere uitjes.

De World Padel Tour komt voor het eerst naar Nederland. Geniet op 28 of 29 september 2022 van de beste padelspelers van de wereld. Spektakel gegarandeerd!

Wat te verwachten

 • Dealoptie 1: 28 september – Avondticket B/C tribune World Padel Tour Amsterdam Open (t.w.v. €25,-)
 • Dealoptie 2: 29 september – Avondticket B/C tribune World Padel Tour Amsterdam Open (t.w.v. €25,-)
 • Het hoogste niveau padel van de wereld
 • Unieke kans om bij de eerste Nederlandse editie aanwezig te zijn
 • Een sportevent met Spaans festival gevoel
 • Padel is de snelst groeiende sport ter wereld
 • Een uitdagende mix tussen squash en padel
 • De kans om de beste mannelijke en vrouwelijke NL padellers aan het werk te zien

Voorwaarden

 • Het ticket is geldig op de door jou gekozen dag
 • Te bezoeken op 28 of 29 september 2022
 • Reserveren is verplicht. Na aankoop kun je met je unieke code je ticket(s) verzilveren
 • De tickets zijn alleen geldig voor de WPT Amsterdam Open 2022 en kunnen niet worden gebruikt voor andere evenementen
 • Een avond ticket geeft recht op toegang tot de centrale markthal vanaf 17:00 uur
 • Bekijk hier het programma

Meer informatie

Het grootste padeltoernooi van de wereld, World Padel Tour, komt voor het eerst naar Nederland. Van 28 september t/m 2 oktober wordt Amsterdam het speelterrein van het week durende sportevenement. Onder de naam World Padel Tour Amsterdam Open verwelkomt het toernooi de beste padelspelers ter wereld.

Voormalig proftennisser John van Lottum is als toernooidirecteur het gezicht van de World Padel Tour Amsterdam Open. Hij belooft dat de editie die in het najaar in Amsterdam plaatsvindt een nieuwe dimensie brengt aan de sport padel en nog meer fans creëert. “Het is fantastisch dat heel Nederland live kennis gaat maken met het grootste en meest professionele mondiale padel circuit ter wereld. Zeven dagen lang gaat het spektakel van deze nieuwe en jonge sport voelbaar zijn in Amsterdam” aldus toernooidirecteur John van Lottum.

Padel maakt wereldwijd al jarenlang een enorme groei door. Steeds meer mensen proberen de nieuwe sport uit en bekijken wedstrijden van de World Padel Tour. De World Padel Tour is niet alleen het grootste toernooi van de wereld, maar bepaalt ook de ranglijst van de profpadellers. Kersverse Nederlandse kampioenen, Uriël Maarsen en Bram Meijer, gaan deelnemen aan het toernooi. Zij hebben, net als de twee dames Milou Ettekoven en Tess van Dinteren, van de organisatie een wildcard gekregen om Nederland te vertegenwoordigen op het beste en meest professionele mondiale padel circuit.

Voor de wedstrijden van het toernooi wordt gebruik gemaakt van twee locaties. Tijdens de kwalificaties wordt er gespeeld in Plaza Padel Amsterdam en de finales vinden plaats in de Centrale Markthal. Naast de padelwedstrijden zijn er verschillende side events, die net zo leuk zijn als padel zelf. Denk aan verschillende feesten, pop-up restaurants, kids events en nog veel meer.

Bereikbaarheid

De Centrale Markthallen liggen midden in het Amsterdam Food Center in de binnenstad van Amsterdam. Je kunt via de Jan van Galenstraat ter hoogte van het Marcanti college het terrein van de World Padel Tour Amsterdam Open betreden. Vanaf hier staat bewegwijzering en vanaf hier loop je het laatste stuk richting de Centrale Markthal. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

DealsTracker
Logo